PS: Ty akcie VW budou ještě klesat

PS2: beztak to hraní si na emise EU, je z globálního hlediska velká taškařice.
Jenze EMISE jsou dnes nejvetsi ZLO! Co je par mrtvych lidi proti PREKROCENIM EMISI 8-oKubas píše: Jinak ale teoretická výše pokuty pro VW je 18mld USD a to mi přijde jako nepoměr například vůči pokutě pro americký GM, který dlouhodobě neřešil problémy se spínacíma skříňkama v jeho autech a v důsledku toho zemřelo minimálně 170 lidí (prostě se samovolně za jízdy vyplo zapalování).... GM platil jen 1mld USD....
Tak jasně, elekromobil je auto s výfukem kouřícím někde jinde.pedro m píše:Omg, chtel bych videt realnou ekologickou stopu nejakeho hybrida co ma 150kg baterii.
Tak to u mejch aut by musely páchat hromadný sebevrazdy, jen abych to ne nastartovalspeedy píše:já jenom doufám, že se mi na zrcátku u auta neoběsí nějakej greenpeace
Trocha OFF topic:petrAR156 píše:Tak jasně, elekromobil je auto s výfukem kouřícím někde jinde.pedro m píše:Omg, chtel bych videt realnou ekologickou stopu nejakeho hybrida co ma 150kg baterii.
inža ze škoda werke píše: „My jsme se samozřejmě okamžitě zajímali, co se bude dít, na co se máme připravit. Hned ve čtvrtek vyrazili do Wolsfburgu naši vedoucí, aby zjistili nejnovější informace. Neměli se ale na koho obrátit. Skoro všechny tam vyházeli.“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host