1. pozriem sa dnes cestou. Ked sledujes premavku a mas uz auto v oku tak tieto systemy aj tak moc nevyuzijes.Martin52 píše: 19.11.2022, sob 16:36 Neviem, či som to niečim nechcene deaktivoval, ale vôbec mi nefunguje funkcia sledovania mŕtvych uhlov. Nie, že by som bol bez nej na prášky, ale keď už ju tam mám, mohla by fungovať. Po kúpe auta aj fungovala, ale teraz mi vôbec nejde. A to som sa najprv zamýšľal pri zoznamovaní sa s autom ako vypnúť to nepríjemné dohliadanie na udržiavanie sa vo svojom pruhu (pri oneskorenej smerovke auto po prejdení čiary vydávalo taký zvláštny zvuk). To som vypol tlačidlom na pravej páčke, pri zapnutí ukáže na displeji dve čiary, že je aktívny, môže to mat súvis s tým?
Možno som slabo čítal manuál, ale zatváranie zadných kufrových dverí fakt nejde inak, iba zvrchu pribuchnúť? Zdá sa mi to také dosť zvláštne na danú kategóriu auta. Ťažko to popísať, ale pri Peugeote som bol zvyknutý, že ak kufor zhora nadol potiahnem, pribuchne sa samospádom podobne ako predná kapota, tu sa vráti hore, dokiaľ ho fakt do koncovej polohy nezabuchnem.
Ale inak ju veľmi ľúbimTiež som si všimol, že automat občas zaradí skôr, akoby som to zaradil ja, a drží kvalt v pomerne nízkych otáčkach (1100-1200), to ja často nechám auto podradiť a držím si určitú rýchlosť a otáčky, aby znova nepreradilo nahor. Nemyslím si však, ze je to problém, motor nevyzerá podľa hlasu, že by trpel, asi je to Ok.
2. spravnym svihnutim sa kufor zavrie sam bez zbytocneho buchnutia. Staci natrenovat.
3. o automate tu je uz kopa prispevkov. Podla mna tiez zbytocne podtaca. Pred predbiehanim rovno cvaknem o 2 stupne nizsie aj pri automate. Casto prepnem aj rovno do manualu a uzivam si jazdu. Hlavnu rolu stale hra software a tak aj pri manuale napr podradi do 2 a 1 sam. Treba sa s tym naucit zit.