Od doby co dělám do aut (v jednom autocentru) jsem se utvrdil v tom že koncern je předraženej šmejd kterej tahá z lidí akorát prachy. Spousta dílů zaměnitelnejch s jinou automobilkou, vše za příplatek včetně zadních repráků který je v nákladech vyjdou na pět padesát atd.
Rapid, to byl trhák jak svině na prachy ... vemeš zvučný jméno na který lidi budou slyšet a což jméno rapid bezpochyb je, no a pak se spatlá fabie s octavií, veme se to co se válí na skladě z jiných aut a hurá, je na světě rapid - auto který vyšlo v nákladech na pár korun ale lidi ho budou kupovat.
Těch věcí je milion, včetně toho když octavia laurin a klement v plný náloži v roce 2013 nemá ani tlumič na kapotě motoru. Takže u zánovního auta za paletu musí kupující držet haupnu a podepřít jí drátem jako v roce 1980
Když jsem slyšel na kolik vyjde v nákladech výroba octávky tak jsem se šel málem vyblejt, a to díky tomu že jednak vyráběj nejvíc aut a jednak že ty auta jsou vlastně vzájemně zaměnitelný ať už podvozkama, motorama, interierovejma věcma atd. Vemte si jen třeba 2.0tdi do kolika se dává aut .... leon, toledo, octavia, superb, a4, a6, althea, sharan, alhambra, galaxy, sciroco ...... a kolik už to trvá let
takže takhle se vydělávaj kačky

sere mě že musím jezdit služebákem od koncernu. Jedinou audi mám rád.