No ja mel 056.000.007
Kdyz to de udelat, radeji si to udelam sam :-).mcernoch píše: 14.4.2023, pát 13:25
Jak jsi vyřešil strat stop?
Máš tohle:
https://shop.stuff4car.com/en/index.php ... duct_id=52
To svícení zadních světel s denním předním jde nějak naprogramovat…. Viděl jsem to nekde na cizím fóru ze to jde. To bych taky bral.fafo píše: 14.4.2023, pát 13:33Kdyz to de udelat, radeji si to udelam sam :-).mcernoch píše: 14.4.2023, pát 13:25fafo píše: 14.4.2023, pát 11:18
No ja mel 056.000.007
Tak jsem tam dal posledni pro 6,5 diplay 090.000.061
No a mapy posledni 18.8.2020, co vim.
Jo a dodelal jsem vypinani start/stop uz me to stvalo :-).
Jak jsi vyřešil strat stop?
Máš tohle:
https://shop.stuff4car.com/en/index.php ... duct_id=52
Malej procak, po 10 vterinach sepne micro rele.
Pak uz do toho nekeca. A muzes si pak ovladat jak chces, nic se nemeni.
Jeste chci udelat ty zadni svetla. Vytaci me, kdyz nesviti (denni sviceni).
A reaguje to stejne když to mas zaple na auto? Nebo to musis přepínat ručně? Jestli ručně tak to moc řešení není….Hampice píše: 14.4.2023, pát 19:07 Však to lze vyřešit úplně snadno - stačí přepnout světla do 0. Pak vpředu svítí denní obočí* a vzadu světla včetně RZ.
Ostatní značky jdou preprogramovat. Myslím tím Němce-Škoda atd…. Přes diag ,,vcds,, jde nastavit přední denní a zadni světla. Minuly týden jsem to dělal na Superbu. Nedávno jsem to viděl asi i na italském fóru ze to nekdo má i na Giulii ale nebyl cas na přečteníVN0v píše: 14.4.2023, pát 17:54 Svietenie zadnych pri dennom svieteni by mal byt default dokelu. Uz pomaly dekadu vidime, ze vodici nie su schopny otocit prepinacom ked prsi, snezi, je hmla, a teda ich za znizenej viditelnosti nie je vidiet. Osobne som to vyriesil zapnutim full svetiel este pri preberani auta a vypinaju mi ich iba v servise...
A teda, celkom ma zaujima ako to preprogramovat. V servise sa samoska tvaria, ze to nejde.
No ja to zatim nenasel, nebo nasel ale nikdo to nepopsal ze to de.czemarecek píše: 14.4.2023, pát 19:36Ostatní značky jdou preprogramovat. Myslím tím Němce-Škoda atd…. Přes diag ,,vcds,, jde nastavit přední denní a zadni světla. Minuly týden jsem to dělal na Superbu. Nedávno jsem to viděl asi i na italském fóru ze to nekdo má i na Giulii ale nebyl cas na přečteníVN0v píše: 14.4.2023, pát 17:54 Svietenie zadnych pri dennom svieteni by mal byt default dokelu. Uz pomaly dekadu vidime, ze vodici nie su schopny otocit prepinacom ked prsi, snezi, je hmla, a teda ich za znizenej viditelnosti nie je vidiet. Osobne som to vyriesil zapnutim full svetiel este pri preberani auta a vypinaju mi ich iba v servise...
A teda, celkom ma zaujima ako to preprogramovat. V servise sa samoska tvaria, ze to nejde.dohledat to zatím nemuzu.
:-) Ano. Prostě nastartuju, stojím. Ne samo že hned, po chvilce, zamačknu plyn a motor vytočí ale před tím se jako že udusí.czemarecek píše: 13.5.2023, sob 23:48 Sorry spatne jsem přečetl otázku. Když stojis a proturuješ motor jo? Tak to nevím. Zkusim![]()
Já to zkusím zítra natočit :-).czemarecek píše: 14.5.2023, ned 18:57 Teď jsem to zkoušel a nějak to nepozoruji nějaké dušení. Samozřejmě nejaka milisekunda prodleva ale to nepovažuji za dušení. Možná to je to samé ale ja si myslím ze to je normal. Pamatuju si jak jsem měl Pincka a měl jsem špatně nastaveny předstih a to bylo po přidání dušeníale to je uplne něco jiného. To co máme my je normal.
Můžeš tohle trochu rozvést? Čekal bych, že v tomhle problém s Giulií nebude, pokud teda neberu QV/GTA v manuálu.Hampice píše: 22.5.2023, pon 15:19 Pravdou je, že čím déle s tím jezdím svůj denní režim, tím více se ukazuje spíše nevhodnost jejího užívání.
Je to strašně skvělý auto někam na víkend, dovolenou, sraz, trip... Ale u toho mýho denního ježdění trpíme oba![]()
Já to tak neberu no. Já když jezdím do prace(mám to 3kmHarous píše: 27.5.2023, sob 18:18Můžeš tohle trochu rozvést? Čekal bych, že v tomhle problém s Giulií nebude, pokud teda neberu QV/GTA v manuálu.Hampice píše: 22.5.2023, pon 15:19 Pravdou je, že čím déle s tím jezdím svůj denní režim, tím více se ukazuje spíše nevhodnost jejího užívání.
Je to strašně skvělý auto někam na víkend, dovolenou, sraz, trip... Ale u toho mýho denního ježdění trpíme oba![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host