Slíma píše:mrdka jak kdejaka jina
pokud jezdis mrdkou mas problem, ja bych rozhodne mrdkou nejezdil
Slíma píše:spojka, termostat, brzdy, horni ramena, olej a gumy nepocitam, bo to je nepodstatny - maj to vsechny auta
ok, mas to samoze v maliku ale mel bys vedet ze:
spojka, setrvak a vubec cely spojkovy kit je tak o pulku drazsi nez u OII, a to minimalne (u petivalu dvojnasobne)
termostat stoji 2k, na ktavu ctvrtinu
brzdy, ne kazda oktavka ma bremba, ikdyz tady je rozdil spise mensi
horni ramena - OII nema, ma ocelove napravy mekprsona, zivotnost minimalne dvojnasobna
olej, tam je to vicemene fuk, ceny podobne
gumy - ar159 ma skoro vsechny rozmmery atyp, takze cena o pulku vys nez standard gumy OII
ale ano,mas samoze recht, maji to vsechna auta frajo
proc jako standard OII ?
bo cesi, ceske vyplaty, snaha kupovat MBcka, podobna cena za podobne rocniky a nemyslim si zkratka ze provozovat alfu je stejne jako ktavu, at uz prachama, chovanim se k autu, feelingem z auta nebo cimkoliv jinym
jedine co se dotycnemu snazime vysvetlit je at nakup nepodceni a pamatuje na to ze do auta proste ty prachy sypat bude, a bude to urco vic nez za fobii nebo ktavu, a to ze nekdo koupi alfu sam a je dobra a neni to past, ano, to se stane, povede se, nicmene 159 trpi na svody (stefty u 2.4, semtam i 1.9), zadni napravu (ko unibally pri neodborne udelane geo), prasknute palice u jtd, choulostive rizeni atp a je proste rada veci, na ktere se klasicky mechos co dela feliny na jame proste divat nebude, takze ne Slimo, nikdo tu velbloudy nedela, jen se snazime poradit (coz neznamena UKLIDNIT), jen byt ve strehu a vedet na co si davat bacha ti pri nakupu jete kary v tomto bananistanu muze pomoct.
Pokud mu reknete at si koupi cokoliv, vsechno je na vsech karach, stoji to stejne, kazi se to stejne, bude urco vdecny za pomoc

.