Kubas: .. Jj--no drobný problém je v tom, že kupujícímu dost lidí radí ve stylu arbitrů oblíbené značky..vždyť jen dobře, že si to "někdo koupí"..chápou to a ono, situaci na trhu atd atd..
to a to je takhle proto a proto... to jsou starosti výrobce a jeho marketingově výrobní strategie--já se rozhoduji pouze beru-neberu podle toho, jestli to jako celek sedne-nesedne.... marketingovej řiditel v tom za mě jezdit nebude..takže moje odpověď ve stylu "já osobně tyhle prachy za tohle zboží neutratím "je konkrétnější..
Julie není špatná kára...ale pokud by náhodou došlo i na QV jako že zábava, volba posouvá cenu do oblasti, kde platí pouze a pouze parametry x cena a emoce tam nemaj až tak místo..přední jsou skutečné jízdní vlastnosti a chování x cena..
To už není denní nákupní taška pro ženskou..

a beru to nejlepší, co za prachy který chci utratit můžu dostat.a poskládat...pokud to bude Alfa, budu jen rád..
Lehce ojetý auta není nic špatnýho,zvlášť v hobby segmentu kde maj reálně nadrbáno poměrně malou porci kilometrů, naopak spoustal lidí, pokud se osvobodí od pocitu
jen nové je "hodnota" a dobré, došáhnou často na úplně jinou skupinu dopravních prostředků specifickejch vlastností, než by koupili v obchodě..lehce jetý modely ostřejších aut s 90% reálnou zbytkovou hodnotou na kasli a motoru je činí příjemně dostupnejma../Ten kdo provozuje Z350 nebo Focuse RS atd., nejezdí těmahle autama na služebku, na to má A6 ...rád bych viděl ferrari starý 10 let, který bude mít nadrbáno 200tisíc..max je třetina u většiny aut, čím účelovější auto, tím menší porce reálnejch kilometrů/Pro někoho je určující "hodnota a osobní dobrej pocit z auta vonícího novotou" , no dost lidí když se od tohohle "zákaznického syndromu spotřebitele nakupujícího idealizovanou hodnotu"dokáže osvobodit, uvidí v nahotě pouze ty ramena, motor, řízení s konkrétním posilovačem,brzdy ergonometrii sedaček,účelnost palubky množství povinných "kur.vítek" ve více nebo méně podařeném pytli kasle ,který má každý konkrétní model a tak zahlídnou charakter dopravního prostředku v celé jednoduchosti..třeba u compu jim tenhle přístup problém většinou nedělá a dokážou dát přednost procesoru, grafický kartě specifickýho typu před barvou značkou a tvarem bedny, do který je to nacpaný..to je často hlavně ženskej způsob..kterej je v důsledku víc než úsměvnej.. ten emblém na kapotě je třešnička na dortu--zvlášť dneska,kdy existuje globalizace jak prase..
Na konec je tu dnes reálně pouze spotřební předmět konkrétního charakteru.., kterej ve shodě co psal JendaV6 navrhl výrobce nikoli jako jakýsi pomyslný "ideál" , ty jsou v diářích designových šílenců,/Bréra a její příběh od v ýlučnosti ke spotřebce je to , co vnímám velmi osobně/ale jako výrobně-prodejní kompromis, který mi víc nebo míň vyhovuje.. každý to má jinde...
Pokud jde o auto pro zábavu, tenhle přístup podívat se jako rengenem pod ten pytel kasle je víc než účelný,můžuli si ho dovolit, pokud jde o denní ježdění do města, je nějakej smysluplnej cenovej limit kompromisu,kde pod tu kasli koukáme jen do jisté míry a vítězí třeba ta povrchová estetika.každej má tyhle věci pochopitelně někde jinde..dost lidí chce pouze úhledný auto co trochu jede a dává "pocit stylu a osobitosti" a v reálu při provozu jde pouze o to obvyklé--dojedu z A do B a nechci řešit a dívat se pod haupnu, chci to 4-5 let provozovat a nevědět o tom...Tam někde vidím Julii..osobně..elegantnější nákupka, no ta moje tyhle nákupky od Alfy --Julii a Mito striktně odmítá jako konfekci co jí nebere.., kdybych jí ho měl vnutit,nemám argument.. jak říká, na nákup můžu koupit třeba ceeda..
Myšlenka jednoho víceúčelovýho auta u mě skončila už před časem s ryze spotřební orientací výrobců a naopak volím strategii několika/no spíš více /aut přesnýho určení..tak můžu klást při koupi na jednotlivý konkrétně používaný auta nekompromisní a konkrétní požadavky..
Než jedna pro mě neslaná nemastná Julie byť ve verzi QV, tak novýho ceeda+ jetou Z350 nebo Focuse RS nebo tu omílanou Z3 v šestiválci pro blbnutí-ale někdo klidně připíše EVO IX,jinej EVO-VI, nekdo Izu atd.Režijní kilometry nadrbe ceed stejně jako Julie, kilometry pro zábavu a pocit si užiju v tom, co mi
přesně padne do ruky /zatím mám takhle třeba i GTV, no nevím jak za čas tenhle nemilosrdnej výber skončí až bude nová křižovatka/.automobilová "monogamie "=jedno víceméně univerzální auto na všechno je o ničem..DNA z toho švýcarskou kudlu vykouzlí jen pro někoho..Julie je pro tohle moje "automobilový mnohoženství" ---pro mě--nevhodná volba..
Je zajímavý podívt se, v čem jezdí váš automechanik, v čem lidi který se motaj okolo automobilový výroby,návrhů a projekce, v čem jezděj pro radost a proč..
Jinak vidí některý věci dospívající a jinak gynekolog.U aut je to stejný..
Proč ty lidi nejezděj v těhle "dokonalejch autech pro všechno".. ani modní návrháři nenosej
svoje vlastní "kreace", většinou džíny a černý triko..čím to bude..možná mírou kompromisu, který nejsou ochotni přijmout..doba kdy "tvůrce" věřil nekompromisně svému dílu- viz .autohistorie, už je dávno pryč..nezbývá než se podle toho zařídit..