Jinak přidám taky něco

Příspěvek pěknej, ale úplně mi nepomohlAdamsquare píše: 23.2.2018, pát 15:27 Tak jsem to dnes musel zkusit a tak nějak... se nestalo nic![]()
Čistič kůže čistí, takže asi ok, ale vzhledem k tomu, že jsou čisté, tak žádná změna.
Co se týče toho sealentu, tak z čisté matné nepoškozené kůže se stala čistá matná nepoškozená kůže. Rozdíl naprostá 0.
Z minulosti jsem byl zvyklý na velké množství krému, takže k té trošce vodičky přiliš velkou důvěru nemám (obzvlášť, když se vlastně nic nezměnilo), ale je možné, že pro kůži samotnou je to mnohem lepší. Nevim...![]()
![]()
Dík, asi teda taky pořídím. Mám krémové sedačky, tak na těch by to mělo být poznat dobře.Luke píše: 27.2.2018, úte 23:05 Ahoj, taky používám na čištění kůže Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner a funguje výborně, na fotce je řidičova sedačka před a spolujezdcova po - předtím vypadaly obě stejně. Po vyčištění je kůže matná a neklouže (klouzání způsobuje ta špína = mastnota)
To jsem přesně potřeboval. Fotka se srovnáním před a po je vše říkající.Luke píše: 27.2.2018, úte 23:05 Ahoj, taky používám na čištění kůže Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner a funguje výborně, na fotce je řidičova sedačka před a spolujezdcova po - předtím vypadaly obě stejně. Po vyčištění je kůže matná a neklouže (klouzání způsobuje ta špína = mastnota).
Bych se před vyčištěním úplně štítil do toho sednout
Hezký. A přitom taková blbost
mno vzhledem k tomu, že před půl rokem se měnilo turbo, hlava, atd tak řekneme že jo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti