vůbec to nesmažilo přes sklo
 vůbec to nesmažilo přes sklo  prostě super věc, ale víc nevím, to auto se za dva dny po koupi pokazilo tak, že už zůstalo v autorizáku a koupil se Rencek
 prostě super věc, ale víc nevím, to auto se za dva dny po koupi pokazilo tak, že už zůstalo v autorizáku a koupil se Rencek 
 vůbec to nesmažilo přes sklo
 vůbec to nesmažilo přes sklo  prostě super věc, ale víc nevím, to auto se za dva dny po koupi pokazilo tak, že už zůstalo v autorizáku a koupil se Rencek
 prostě super věc, ale víc nevím, to auto se za dva dny po koupi pokazilo tak, že už zůstalo v autorizáku a koupil se Rencek 
Tak to beru zpět, jestli to Pažout dělal už od roku 2001, Brera koncept byla na jaře 2002.Harous píše:Ten Peugeot to měl asi 4 roky před Brerou a nedivil bych se, kdyby to měl někdo ještě dřív...
Místa nad hlavou je požehnaně, a strop okolo skla mě nevadí protože je okoloCoyote píše:v Breře dost vadil snížený strop okolo toho skla. Takže jsem se tam hlavou nevešel...
 Problém nebude ve střeše, ale v elektrických sedačkách, které jsou vyšší. Já mám standardní a nad hlavou místa dost...
 Problém nebude ve střeše, ale v elektrických sedačkách, které jsou vyšší. Já mám standardní a nad hlavou místa dost... 

tuta146 píše:To mi přijde naprosto logické, jezdit se skleněnou střechou a zataženými žaluziemi, pomáhá to jak pevnosti karosérie tak výkonnosti klimatizace

Nevím co je to Prozac. Ty jo?tuta146 píše:Jsi evidentně psychicky nevyrovnaný a měl bys poprosit doktora o řádnou dávku Prozacu
 A za emoce se nestydím. Smích ve mě vyvolala představa majitele nicku GTI sedícího obkročmo na hluboko v řitním otvoru zastrčené šaltrpáce a při zařazení 1. stupně slastně vzdychajícího v orgasmu. Úžas to, jak někdo může onanovat nad něčím tak bezpohlavním, jako je Passat. A nenávist? Ta je přirozená.
  A za emoce se nestydím. Smích ve mě vyvolala představa majitele nicku GTI sedícího obkročmo na hluboko v řitním otvoru zastrčené šaltrpáce a při zařazení 1. stupně slastně vzdychajícího v orgasmu. Úžas to, jak někdo může onanovat nad něčím tak bezpohlavním, jako je Passat. A nenávist? Ta je přirozená.  

http://zpravy.idnes.cz/video-ridic-slap ... anicni_btw
 http://zpravy.idnes.cz/video-ridic-slap ... anicni_btw
 Panáčkovi v Golfu rupli nervy a teď stráví roky života ve vězení.... co s ním....
  Panáčkovi v Golfu rupli nervy a teď stráví roky života ve vězení.... co s ním....
Já myslel která by mi zabránila si poškodit auto...tuta146 píše:...ale pořád mám takovou tu poslední psychickou klapku, která by mi zabránila do nich najet.

Jinak takový cyklisty to podle mě i odfoukne
 Jinak takový cyklisty to podle mě i odfoukne 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti