tohle je typická debilita ochcávkářů. Mě tohle taky jeden papínkův kokotek sotva dvacet let a natuzingovanou ochcavou udělal v Ostravě když jsem jel v kámošově 55koňovém puntu rv 95 bez /prohnilé/ prahů. Hodil myšku v koloně na 4 proudovce. Já měl zrovna prasklou jednu brzdovou trubku a snažil se pomocí brzdícího levého předního a pravého zadního kola a ručky dojet domů. Člověk by nevěřil co je v puntu za síla a vzteklost mezi sedačkou a volantem. Konec kolony, šup předjet, šlap na ,,brzdy" v levem pruhu, a držet 70 s vedle jedoucí schade 120. pak šlap na plyn, a hybaj na sjezd a domu. On z toho ve vředu. Já v klidu. Vyřešene. ALE. Jedu ulici ve městě brzdim před přechodem, aby mohly maminy s kočarky přejít a v tu chvili vidim debila ve zpětnem zrcatku a huli to do protismeru bez toho aniž by viděl ty dvě mladé maminy. tak sem to na posledni chvilu vytočil kapku do protismeru, ten zašlapl brzdy a už sem byl venku - on taky. zkončilo to nějak podobně akorat mimo auto. Ja jsem schytal asi deset ran a jeden kopanec, a on dvě rany z toho ta druha knockout na zem - vysledek ? já nic krom brutalni modřiny na levé ruce od toho kopance kterym mi šel na hlavu, on zlomenej nos a zakrvacenou světlou kůži v ochcavce a maminy v pořádku akorát s leknutím s těch pištících brzd..Kubas píše:http://zpravy.idnes.cz/agresivni-ridic- ... _krimi_pei
Věřím, že Alfista by fiaťáka neuhodil
Ty jsi moc velikej. Tebe jen tak někdo mlátit nebude. Anebo si toho nevšimnešRichie píše:ja bych teda hlavne nekoho, kdo me mlati, hnedka napraskal policajtum...
Praze? Ten člověk tu asi delší dobu nebyl... Po Praze, Brně a Ostravě se dá jezdit celkem normálně, ...
Richie, až tebe bude chtít někdo mlátit, musíš mi hned zavolat a zdržet ho, u toho bych chtěl bejtRichie píše:ja bych teda hlavne nekoho, kdo me mlati, hnedka napraskal policajtum...
A nebo ho stáhnul, bo si bláhově myslel, že na sebe budou jen řvát...Kůrkyn píše:asi mu nešlo zavřít okno, když na něj vyběh.
To spíš, ono zas takový vedro neni :-)slovi píše:A nebo ho stáhnul, bo si bláhově myslel, že na sebe budou jen řvát...
kupodivu jsem na takového ještě nenarazil. A to nemám holou hlavu, ale váhu +/- 100 kgRadar píše:Ice: Dost dobrý, dostal co zasloužil, myslím že to KO bylo dostatečnou náplastí na modrou ruku, ale co když narazíš na steroidní hovado, proti kterému budeš muší váha? Nebo co když ten nagelovanej frajírek se navzteká a vytáhne bouchačku? A takových blbečků potkáš taky dost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů