To že to byl nějákej sajrajt co se tam dostal zvenčí mě taky napadlo, ale pak by toho nemohlo vytéct tolik

dalsi "zimny" problem-abs,vdc,asr a hill holder blika mi to ako vianocny stromcek tak som bol na diag. a vypisalo vadny snimac abs ,dva zadne cuvacie senzory ale vymazali sme servis.interval a olej je v poho;-) nemate niekto skusenost s tym abs?dost by sa hodil v tomto pocasiLaco 910 píše:tak dnes mi prestali fungovat cuvacie senzory-dufam ze to bude len nejaky kontakt alebo coa okrem toho sa mi rozsvietila hlaska "change engine oil"- moze to byt tym ze som nedal vymazat servisny interval?,ten expiroval cca pred 10tkm, priblizne ked som menil olej
Dobij si baterku a bude to O.K.Laco 910 píše:dalsi "zimny" problem-abs,vdc,asr a hill holder blika mi to ako vianocny stromcek tak som bol na diag. a vypisalo vadny snimac abs ,dva zadne cuvacie senzory ale vymazali sme servis.interval a olej je v poho;-) nemate niekto skusenost s tym abs?dost by sa hodil v tomto pocasiLaco 910 píše:tak dnes mi prestali fungovat cuvacie senzory-dufam ze to bude len nejaky kontakt alebo coa okrem toho sa mi rozsvietila hlaska "change engine oil"- moze to byt tym ze som nedal vymazat servisny interval?,ten expiroval cca pred 10tkm, priblizne ked som menil olej
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti