Ahojte všem mám stejný problém. Pokusím se popsat...Horst39 píše: 19.4.2020, ned 17:19 Zdravím, 156 1.9 jtdm 103kw 2003, auto pribrzdovalo už nový hlavní válec, přední trmeny, hadice přední, tyčka posilovace zasroubovana na nejmíň...
Po 5km od smontovani a odvzdusneni začne pribrzdovat lp kolo, poté se přidají i ostatní a po 10km už všechny rozpálené a auto se skoro nerozjede. Už jsem hlavní válec 3krat sundaval hejbal tyckou od posilovace a furt stejné. A dělalo i se starým...
Poslední co jsem zpozoroval že stuhne pedál a je vysoko jak to začne neustále brzdit... nevím ani co už měnit.... leda zadní hadice nebo kostku vdc...
Jedná se o Crosswagon 110kw
Nové brzdové hadice
VDC z jiného auta - stejný díl
Posilovač už 3tí a pořád stejný,nakonec vrácený původní s novým brzdovým válcem 23.81,zkoušel se i 22 z obyč 156 s malým válcem
Takže všechny komponenty x krát prověřené:-).
Stačí po nastartování parkrát sešlápnout brzdu a auto se fest zabrzdí. Po odpojení podtlaku z posilovače se auto odbrzdí... Bez posilovače jsem i auto domu přivezl.
Napadá mě ještě špatné podtlakové čerpadlo. Dává potlak okolo 1.. Neřešil to někdo? Ale nedává mi to smysl.
Díky Vašek