Jeste je dobra silnice mezi Kvasicema a Bělovem

Zrovna nedávno jsem testoval spotřebu, natankoval přesně půl nádrže a rafička byla přesně v půlce (na půl nádrže bych měl ujet cca 550-600 km), po 200km rafička pod čtvrtinou... akorát při 550km mi začal kompjůtr ukazovat, že už nemám dojezdVavri - Corse píše:A.J.Michal: Měli by jsme už domluvit nějaký společný testování, od sebe to máme 10km
Dallen: Asi takPodle mě celkově ukazatele paliva ukazují, aspoň u starších Alfin, jak se jim chce, alfitýdka. Včera jsem musel na otočku do Ostravy. Vzal jsem asi 3/4 nádrže, v půlce cesty stavím na dálnici na kafe. Pak sednu zpátky do Alfy, nastartuju a ukazuje mi to tak 2 mm nad rezervou, sem tam problikávala. A asi 10 km před Ostravou se najednou vyhoupla zpátky. Upřímně jsem se začal od srdce smát, ani nahlas puštěný rádio nebylo slyšet
Cituji z jednoho nejmenovaného kultovního seriálu: ''Právě ty rozkošné drobné chybičky nás muže přitahují.''
![]()
oliv3ra:Zatím se holka drží, ale je s ní nákládáno jak v bavlnce, tak by snad měla. Jo, mám to stejně, ale myslím si, že v natankování za co nejmenší částku by mě trumfnul asi málokdo.
Jo, Red Dwarf, Alfa mezi těžařskejma loděma, to se prostě nesmí nechat ujítVavri - Corse píše:Hampice: Upřesni![]()
oliv3ra: Další RD fanoušek?No Kryťák má vždycky pravdu, takže s tebou naprosto souhlasím, s ženskýma to rčení uplatňuju bohužel až moc, pak to tak dopadá, že..
Za padesátikorunu? Nevěř, ale tankoval jsem přesně za 35,80, zapomenutá peněženka a Alfa mi při dojezdu ke stojanu chcípla, holt domů jsem přes to město nějak dojet musel, tak co se našlo po kapsách
Ale upřímně.. nerad bych ještě někdy v životě schytal ten vyčítavej pohled od ženské za kasou
Jinak taky, odjakživa jen OMV, jen na pár vyjímek, když se musí. Nestojí mi za to lít do Alfiny ty sr.... z Robin Oilu a podobně.
To já taky. K maturitě jsem jel otcovou Sierrou a tankoval jsem do ní Super za cca 18,50/litroliv3ra píše:Taky si ještě pamatuju doby, kdy se do stodvácy tankoval speciál za 16Kč za litr. Bylo mi sice tak 5, ale pamatuju si to
.
Ne to se ti nezdálo, já tam totiž nedojelVavri - Corse píše:...
hadXR: Tak jestli to bylo v roce 2004 a ne v 90., nehrála v tom roli peněženka, ale místo toho dvoukoruny, tak je to docela komický.. a smutnýMimochodem, zdálo se mi to nebo ti na Pálavě chyběla Alfa?
![]()
...
Já bych ani neměl srdce na to něco takového udělat... Sám jsem to nezažil, ale je mi jasný, jaký to asi je... jinak nakonec asi nebyla tak šťastně zadaná, jak to vypadalo (a moje vina to neni), ale zatim to ani nevypadá, že já bych z toho v blízkej době něco měl...Vavri - Corse píše:oliv3ra: No asi tak.. ale s těma zadanýma, na to jsem háklivej, ruku na srdce, takový věci se prostě ku...a nedělají, no není to tak?Sám jsem byl v situaci toho zadanýho a.. příjemný to moc není, pro mě morální chlap to neudělá
Jinak jasný.. Já jen ta OMV 95, tankuju jen tam, někdy ten MaxxMotion, i když.. nevím jestli tomu věřit, ale co..
Podle mě Shell šla hrozně dolů.. Hah, Maara u nich dneska lil plnou, no..
![]()
No, uvidím... akorátže teď se s ní 2 měsíce skoro neuvidím. Ale snad se to poddá...Vavri - Corse píše:oliv3ra: Tak chvilku vyčkávej a uvidíš, třeba se to nakonec nějak vyvrbí.A je, je, přesně jak říkáš. Zajímalo by mě, jak jsou na ty tom ty ''prémiový'' paliva, jestli brát-nebrát. Ah, těžko říct, jeden by z toho všeho zestárnul.
![]()
Jojo, pětivál, krásnej zvukVavri - Corse píše:Jinak.. včera jsem se svezl v jedné 156ce 2.4 jtd místního Alfisty, kterej jí měl pěkně překopanou, kolem 200 hp a ten zvuk.. Kdyby někdo vlastnil 156 2.4 jtd obdobné hodnoty, co moje 156 a chtěl by nějakou změnu, nějaké výměně bych se vůbec nebránilTakže kdyby někdo, sem s tím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host