Příspěvek
od Tom147 » 9.4.2009, čtv 21:10
Původně jsem chtěl úplně jiná kola a to tuningová Tomason TN4. Jen jsem si nebyl jistý šířkou 8,5 a bál jsem se, že to bude škrtat. Tak jsem jednou zavítal na italský eBay a tam jsem objevil tyto kola. Jak jsem je spatřil bylo jasné, že jiné kola nechci, ať to stojí co to stojí. Nikdy jsem na eBayi nenakupoval, tak jsem se hned zaregistroval a začal komunikovat s prodejcem. Cena byla nějakých 700 EUR bez dopravy - docela dost, ale prostě jsem je chtěl. Ale v době kdy jsem byl rozhodlý, že je koupím, se na eBayi objevila jiná aukce, kde byly za pouhých 450 EUR. Tak bylo rozhodnuto, jenže problém byl v tom, že prodávající neměl zkušenosti s posíláním do zahraničí. Tak asi po dvou týdnech neustálé komunikace nakonec našel způsob jak kola poslat do ČR za rozumnou cenu. Bylo to balíkem přes Poste Italiante za nějakých 150 EUR. Tak jsem poslal do Itálie peníze a modlil jsem se aby vše proběhlo OK. Byl to risk jelikož prodejce měl nulový pozitivní feedback, byl to nováček, připadal mi ale solidní tak jsem to riskl. Doprava trvala jeden týden a kola jsou úplně nové... Takže to byl supr kup :-)
EX Alfa Romeo 147 2.0 TS Distinctive, barva Nero, 18" kola Quadrifoglio Verde, Connect Nav+, kůže