To povzdechnutí byla reakce na závady který tady vypsal Dallen. Protože jsem čekal jiný závady když psal že auto potřebuje jiný věci než křídlo. Musím říct že tahle 155 měla zatím nejlepší karoserii z toho co jsem doposud viděl.DIGA píše:Márty,teď nevím na koho je to povzdechnutí,ale mladej je z tvého bývalého auta nadšenej a jeho stav tu začel řešit Dallen,auto má 18 let,stejně jako mladej a myslím,že se za svůj stav rozhodně nemusí jeho předchozí majitelé,ani současný majitel stydět,naopak nikdo by jí takový věk nehádal.Prkotiny vychytáme,že je přihrádka před spolujezdcem na suchém zipu jen kvituju,alespoň nerachotí když člověk přejíždí po Brnisku třeba přes koleje a základ auta je podle mého super.A proto si může dovolit vymýšlet,jak ji posunout v rámci dobrého vkusu dál.
Tak to znám takyCrowman156 píše:Ta přihrádka na suchý zip, to byla nouzovka, otevřela se mi vždycky, když jsem někoho vezlJinak ať slouží! Jsem rád, že je v rukou alfisty.
Jojo omlouvam se. Je to jak pises mam 15 a ty bily jsou 16DavidGL píše:krystof.br: neupsal jsi se? To co tam máš teď vypadá na 15", ale ty Speedline co chceš jsou 100% 16", resp. originální rozměr je 7Jx16 et 40. A guma k tomu patří 205/45 R16. Já mám sice 195/50-16, ale jen než je sjedu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti