DonFabi - Kouknul jsem sem po delší době a co nevidim,práce pořád pokračuje a z těch fotek to je opravdu paráda,to jsem ani nečekal.No jseš dobrej magor,to se musí nechat

.Sám jsem kdysi dělal něco podobnýho a už bych do toho asi nešel,ale to hlavně kvůli dílně a času .Jak je vidět z prvních fotek,tak ty s tím problémy nemáš.A to čisto na zemi tam,to je úžasný,to bych si nechal líbit.Každopádně by mě zajímalo pár věcí.
Nechápu jednu věc - a to proč jsi kupoval jako základ tu alfu tak zhuntovanou,se zadřenym motorem,navíc ještě bořenou na předek,když pak do toho dál investuješ tolik peněz - a to ještě navíc jen v základní výbavě.Když už bych se rozhod pro něco takovýho,asi bych si vybral plnou výbavu a pokud možno nikdy nebořený a to i když bych vyměňoval přední čelo atd.Přecijen nikdy nevíš,jestli to není trochu hnutý,pevnost nemusí bejt původní i nějakej svár může bejt narušenej a ještě to může za chvíli začít hnít.
No pak ten spešl stříkací box..Na těch fotkách ten lak vypadá opravdu dobře,ale to jsou jen fotky,kde není vidět drobnosti,jako prach v laku atd.No řekni sám,když se na to koukneš pořádně zblízka?Jseš s tím lakem spokojenej?Je to opravdu jako z fabriky bez jakejchkoliv vad na kráse?Hlavně prach,stejkance atd.V tom boxu na zemi,to je prach,nebo to jsou zbytky barev od předtim?nedovedu si vůbec představit že by v takovejch podmínkách mohl ten lak za něco stát.
Jinak ta červená-no nevím,ale na prvních fotkách mi přijde červenější a na těch posledních spíš do rezavohněda.jestli je to jen foťákem,nebo jinejma podmínkama,to nevím.I ta červená na čalounění sedaček mi příjde spíš do oranžova.Dá se někde na netu nalézt ten odstín tý barvy?
Když se dělal ten lak,tak jsi měl motor venku nebo se to stříkalo i s motorem?
No,říkám si,jestli na takovou akci co jsi rozjel a tolik peněz,času,práce a energie jsi tomu dal,by nebyla lepší rovnou GTA.To by byl naprostej unikát,kterej by měl asi napořád slušnou hodnotu a byla by to taková perla na silnici což už samotná GTA v podstatě je sama o sobě.
Co máš v plánu tam dát za kola?Budou origo alfa,nebo jakou máš představu?
Nějaký další úpravy budou?Jako třeba výfuk,brzdy atd?Muziku tam budeš dělat? (tlumení dveří,zesíky,woofer atd?)
No jinak skvělej thread,to se musí nechat.Konečně něco co se jinde nevidí a co stojí za to shlídnout.Koukej to pořádně fotit a dávat sem hodně fotek,je to nádhera sledovat krok za krokem jak je holka lepší a lepší až do samýho finále kdy poprvé vyjede.Na ten pocit až poprvé zavrčí do smrti nezapomeneš!:D.Zpočátku jsem tomu ani nevěřil,že to dotáhneš až tak daleko,tak doufám,že se konce dočkáme

.Je to super a chápu proč to děláš mimo těch těch pár věcí na který jsem se ptal .Jinak co srázek nějakej,bude někdy někde k vidění,nebo si jí budeš užívat jen sám?To čalounění je taky úžasný a vypadá to super-na fotkách profi práce a tak to má bejt.
Tak ať se daří a těšim se na velký finále
---Cuore Sportivo---