Tak konečně mám čas na obšírnější děkovačku....
1) díky vám všem co jste přijeli - samozřejmě takový trip něco stojí, ale podle vašich reakcí to stálo za to :-) Obzvlášť velký respekt si zaslouží třeba kluci z Košic nebo Vláďa Franc, který to dal na otočku z prahy s téměř 60 let starým autem. Zvláštní kapitolou jsou lidi kteří mě sice osobně ani neznají ale prostě dovezou krásné auto, dají mi klíče a za dva dny si pro ně přijdou :-)
2) kromě účasti taky děkuji za to že jste všichni přesně dodrželi nahlášené termíny a že organizačně to s váma bylo velmi jednoduché.... ;-) z těch 28 slíbených aut dorazilo 25, což je myslím super vizitka že je na vás spoleh.
3) díky Kleofášovi za vůbec ten nápad a komunikaci s organizátory akce, těm samozřejmě musíme poděkovat taky, že nás tam pustili a nechali zajezdit
4) spešl díky A.J.Michalovi a Alešovi Kaderkovi že zůstali v neděli až dokonce a pomohli nám uklidit
Co bude příští rok se neví (to se týká celé té akce), pokud do toho organizátoři půjdou a bude pro nás místo, já osobně se do toho klidně pustím znovu.... Ty nadšené obličeje po jízdách mě ujistili v tom že ta akce má smysl a i nějakou tu propagaci značky jsme provedli, někdo to dělat musí ;-)
jo a mimochodem v neděli jsem tam asi dvě hodiny kecal s člověkem od rakouských alfistů, které jsem taky předtím pozval.... přijel se podívat jak akce vypadá a říkal že když to budem opakovat, rádi dodají nějaké auta co třeba nemáme.... tak to třeba ještě někam posunem

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)