Příspěvek
od Pete Biggy » 20.10.2021, stř 19:22
swoop01:
Pakliže je tvá otázka směřovaná na mě; jak to mám já, mám docela podrobně sepsáno ve svém profilu k autě.
Jestliže se ptáš, zda se to vyplatí, tak zcela upřímně a na férovku - vyplatí.
Jestliže se ptáš, zda si jen neumím vybrat, tak odpověď zní; pokud chceš, aby se to právě vyplatilo, tak logicky musíš dělat ústupky. Jaké jsem při výběru Stelvia dělal já, mám taktéž uvedeno ve vlákně k autu.
No a jelikož bohužel stále víc dochází na má slova, co se situace v automobilové branži týče, tak už na takové to výměny aut, nebude prostor. A pakliže mám zůstat u Stelvia (u mého milovaného Subaru už si díky Bruselu bohužel nejsem schopen vybrat a jinde to taktéž moc nevidím), jakkoli přes celkovou spokojenost mě na něm štve nemálo věcí, tak si říkám, zdali to má být teda už ta "finální kára" (a že už je na ni spíš pozdě), tak že by nebylo úplně od věci si ji více uzpůsobit k obrazu svému. Více ušít na míru tak, aby mě tam prostě štvalo těch věcí o to míň. Samozřejmě to je postavené na případné subjektivně akceptovatelné částce, kterou by bylo nutné přihodit navíc. Ale tohle všechno už mám rovněž uvedeno ve svém profilu....
Alfa Romeo Stelvio Veloce 280 /2023-MY2022/
Suzuki Swift 1,2 mildhybrid /2022/
KTM SMT limit. edit. /2011/
Ex AR Stelvio B-Tech 280 /2020/, Subaru Forester XT /2018/, Subaru XV 2.0 /2016/ a spousta motorek vč. klenotu Benelli TNT Café Racer