Naše Alfy - 5. kolo - II série (9.12-15.12)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak to fakt séřu. Kejml je domluvenej s Michélou, že to tu trochu vyhrotí a pak on jako pan spravedlivý schrábne výhru, nebo-li smetánku. Tak tahleta soutěž pro mne skončila, nebudu už ani hlasovat, nanejvýš pro sebe. Nejde o výhru, ale o princip a z principu bych měl vyhrát já. Nemám ten nejnovější model....ten těm Holdenům beztak všicí závidíme, mám kombíka, to v domění, že se vám tam vejde kočárek..nevejde a nemám smrdutou naftu, protože jsem echt cuore a dýzl mi smrdí. A protože jsem měl středeční kus, to jest bez poruchy... vodkurvil jsem si spojku sám a stojím v servisu jako správná alfa. tím pádem volba proti mě, je volba proti alfa romeo 

Naposledy upravil(a) roberto37 dne 12.12.2008, pát 13:41, celkem upraveno 1 x.
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
roubrt: za 30 stříbrných v hotovosti Tě s Michélou okamžitě jmenujeme doživotním tiskovým mluvčím s garantovaným minimálně děleným druhým místem. Rozmysli se rychle, takhle kvalitní nabídka se už nebude opakovat!
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
JP159: Konečně někdo, kdo má aspoň trochu obchodního ducha, řikám jim, Roubíček. Za půlku bodů půlku království.
Půjč mi svoji a já Ti půjčím vyhrané GTčko na 24x DELŠÍ (!!!!) dobu! A slibuju, že to nebudu točit přes 3500, protože jsem zvyklej na hustej zátah vocpoda.
Půjč mi svoji a já Ti půjčím vyhrané GTčko na 24x DELŠÍ (!!!!) dobu! A slibuju, že to nebudu točit přes 3500, protože jsem zvyklej na hustej zátah vocpoda.
0.125 carburatore
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
Kejml - no vocpoda to moc nejde ale voc shora to jde jak brus. No já bych ti taky mohl slíbit,že bych to autíčko tahal po pískovišti jenom na provázku ale asi z toho nic nebude bo jsem odchovanej na starých zásadách - ženská, fajfka a auto se nepujčuje... tak sory nechám si body a budu doufat ,že v dalších kolech budou všichni následovat příkladu "Divé Báry" a zůstanu v soutěží sám a sám nad sebou vyhraju.

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
To by tu ale nikdo nezustal, zmizely by i prispevky ostatnich. Zustal by si tady sam a nemel by kdo soutez uzavrit a predat vyhru... 

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Tak vážení, tohle kolo proběhlo a já ho zavírám. Vyhrál JP159, o druhé místo se strhnul líty boj mezi Kejmlem a Qweronem, kdy každý získal po jednom hlasu
Poměrně jednoduchou logikou dojdeme k tomu, kdo asi každému z nich ten JEDEN hlas dal, ale to už je věc svědomí těch soutěžících

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)