Joo, nějaký takový obrázek mi už Michal posílal. Tak ať se dílo podaří a dopadne to dle představ. No a pak, ať už dělá jen radost

Ano, už MR24. Snad bude jezdit bez poruch

Je fajn, původně jsem chtěl šedou nebo červenou, ale nakonec zelená, i když zelenou rád nemám
 Tady autu ale sluší, na slunci krásně září a ve špatném světle je hodně smaragdová.
 Tady autu ale sluší, na slunci krásně září a ve špatném světle je hodně smaragdová. Sedacky sly jeste objednat alcantara nebo uz to slo jen v kuzi? Trmeny se mi osobne libi vic zluty k ty zeleny, cervena je na muj vkus trochu moc merry christmas, ale jinak super. At slouzi. Az se ojedou ty Assimetrica, tak doporucuju Pilot Sport 4S - lip drzi na vode a vic vydrzi.
 Sedacky sly jeste objednat alcantara nebo uz to slo jen v kuzi? Trmeny se mi osobne libi vic zluty k ty zeleny, cervena je na muj vkus trochu moc merry christmas, ale jinak super. At slouzi. Az se ojedou ty Assimetrica, tak doporucuju Pilot Sport 4S - lip drzi na vode a vic vydrzi. zlutych trmenu je skoda, k nekterym barvam jsou opravdu lepsi....
 zlutych trmenu je skoda, k nekterym barvam jsou opravdu lepsi....
Doporučuji Genevo MAX mám ho asi 2 roky a jediný co neumí jsou nové BMW, ty nemají aktivní radar. A umím trochu pořešit i cenu pro klubáky. Laser je taky trochu problém, ale to pro všechny detektory. Výhoda, že to napíšu jako elektronická ochrana vozu.
 Ale má volba by byla jasná, Etna Rosso. I když ji teda AR neumí lakovat, jakožto žádný třívrstvý lak, tedy vlastně i tuto Montreal Verde. Že nakonec nepadla volba na šedou chápu. Šedá Vesuvio je krásná seriózní barva, ale není to prostě takové to waauuu, o což si QV tak nějak logicky říká....
  Ale má volba by byla jasná, Etna Rosso. I když ji teda AR neumí lakovat, jakožto žádný třívrstvý lak, tedy vlastně i tuto Montreal Verde. Že nakonec nepadla volba na šedou chápu. Šedá Vesuvio je krásná seriózní barva, ale není to prostě takové to waauuu, o což si QV tak nějak logicky říká.... Na parkovisti me bezne zastavujou lidi a chvali, jak je ta barva nadherna. Jeste se mi nestalo, ze by nekdo prisel a rikal, ze to AR neumi nalakovat
 Na parkovisti me bezne zastavujou lidi a chvali, jak je ta barva nadherna. Jeste se mi nestalo, ze by nekdo prisel a rikal, ze to AR neumi nalakovat   Detailer, co mi delal folii a keramiku mi rikal, ze ta barva byla kvalitni uz z fabriky a musel delat jen minimum korekci, coz neni vzdy pravidlem. Prikladam specifikaci s tema zlutyma trmenama.
 Detailer, co mi delal folii a keramiku mi rikal, ze ta barva byla kvalitni uz z fabriky a musel delat jen minimum korekci, coz neni vzdy pravidlem. Prikladam specifikaci s tema zlutyma trmenama.Ja sa hlásim s bielou ale to vieš.
 JJ, není jednoduché s tím žít, ale tak má to i své výhody. Hele, ten, co pětkrát zkontroluje, jestli je opravdu vypnutý plyn u sporáku, tak má přece jen menší pravděpodobnost, že nevybouchne, oproti tomu, co to zkontroluje jen jednou
 JJ, není jednoduché s tím žít, ale tak má to i své výhody. Hele, ten, co pětkrát zkontroluje, jestli je opravdu vypnutý plyn u sporáku, tak má přece jen menší pravděpodobnost, že nevybouchne, oproti tomu, co to zkontroluje jen jednou  Nicméně k věci. To, že tě běžně na parkovišti lidi zastavují, že je ta barva nádherná je jedna věc. A mimochodem je to pravda, pač nádherná opravdu je. Ale kdybys těm stejným lidem přímo ukázal ta kritická stečená místa, tak ti všichni ti stejní lidi řeknou, že to je teda hrůza. Ti lidi to sami hledat fakt nebudou. Ale chápu, je to potřeba brát pohledově, ze dvou metrů
 Nicméně k věci. To, že tě běžně na parkovišti lidi zastavují, že je ta barva nádherná je jedna věc. A mimochodem je to pravda, pač nádherná opravdu je. Ale kdybys těm stejným lidem přímo ukázal ta kritická stečená místa, tak ti všichni ti stejní lidi řeknou, že to je teda hrůza. Ti lidi to sami hledat fakt nebudou. Ale chápu, je to potřeba brát pohledově, ze dvou metrů  Ale aby to nebylo zavádějící, musím férově podotknout, že nevím teda jak u Giulie. Ale Stelvio konkrétně v té Etna Red barvě, kterou jsem chtěl, tak to bylo stečené na všech kusech, které jsem viděl. A že jich nebylo úplně málo. Však už jsme to tady nejednou řešili a fakt to asi nemá dál cenu pitvat.....
 Ale aby to nebylo zavádějící, musím férově podotknout, že nevím teda jak u Giulie. Ale Stelvio konkrétně v té Etna Red barvě, kterou jsem chtěl, tak to bylo stečené na všech kusech, které jsem viděl. A že jich nebylo úplně málo. Však už jsme to tady nejednou řešili a fakt to asi nemá dál cenu pitvat..... Mam tam i par drobnych skrabancu a spim uplne v pohode
 Mam tam i par drobnych skrabancu a spim uplne v pohode   
  Ale zpetne hodnoceno bych sel do ty zeleny znovu. Rosso Etna mi sedi vic na GTA/m nebo na Stelvio.
  Ale zpetne hodnoceno bych sel do ty zeleny znovu. Rosso Etna mi sedi vic na GTA/m nebo na Stelvio.JJ, v klidu, já taky spím v pohodě. Ale víš jak, když bys začal něco pozorovat, třeba, že podezřele vyrovnáváš ovladače na konferáku vedle sebe pěkně do lajny, tak se ozvi. Rád poradímkenjiro píše: 4.2.2024, ned 11:45 Pete: zadny steceny mista jsem tam nezaznamenal, ale mozna je to tim, ze ja tyhle detaily proste nevidimMam tam i par drobnych skrabancu a spim uplne v pohode

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host