Takze jdu za chvilku pokracovat
Diky ale vcera jsem ji ale chtel darovat a jit pro nejakou Fabii...Petan píše:Neztrácej hlavu, tvoje auto je ozdobou webu
Tak jsem ted dorazil... Cidlo opraveny, byl cvaklej kablik, opraveno... Brzdy poradne odvzdusneny, je to ted pekne ostry (Zimmerman/ATE) a dostala novej olej. Jeste zitra ve 13:00 na geometrii a OK. Jsem se trochu projel a super, vse odpustenojakubSW píše:Jasně, ona za to může, zkurvila čidlo, přejela hever, jen tak z dlouhý chvíle si přeskočila o zub... já se ti fakt nedivím, ty se o ní tak staráš a ona tohle!!!Jasně že jí vyměň, třeba za TATA NANO !!! možná by na něj pasovaly ty kola, jen nevím jestli se s nima rozjede
a co koupelna?
Svata pravdajakubSW píše:A to je důležitý, aby naše ženy byly spokojené a nechaly nás s našima milenkama v klidu v garáži...
No popravde nevim, budu po nocni a pred nocni, a uvidim co pocasi. Navic se musim stavit za tchybi ve spitale.tomas píše:že by březno zítra s alficí?
To moc rad slysimDIAKON164QV píše:Ladine, není co dodat, jinak zelená je taky stále v kondici
Ladin 164V6 píše:To moc rad slysimDIAKON164QV píše:Ladine, není co dodat, jinak zelená je taky stále v kondici
Malokdo ma 17" se zimakama.myc155 píše:diakone, diakone -skoro 2 mesice stara fotka neni zadny dukaz...
ladin: je fakt, ze na alfacity jsem videl zatim nejvic 164ek pohromade, ale tve se tam zadny exemplar ani nepriblizil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti