hod sem foto: by mě zajímalo jak to vypadá
mě dost štve, že 75 má rádio tak utopený, tak proto ho ani nemám zapojený

bude fotoreportáž z toho jak jsem to dělal. Ale pro informaci je to zabijárna. Vodovodní truby co se dávaj do baráku, kolínka, horkovzdušná pistole na tvarování, chemopren, palubovka ven, odštípání stahovacích pásek káblů, řezání vnitřku palubovky, mravenčí práce s tím plastem AControlu - musel se vyřezat jemně aby neprasknul, protože to je strašně křehké - s tím mi pomohla rozbruška, páč nic jiného nemá takové otáčky aby to nepopraskalo, ani vibra, ani přímočarka, no a pak tahání kabelů k cd changeru a navi přístroji, a hromada dalších blbostí. Ale dolby surround s 5.1 zvukem - čili 4 boční plus jeden střední přední středovýškový reprák plus subwoofer má cosi do sebe. Jo blaupunkt http://www.aba-pneu.cz/navigace/navigac ... r-s3025751 je prostě boží v 75 tce. a dole? dole je místo na pana presidenta :-) CB :-)Milano75 píše:
hod sem foto: by mě zajímalo jak to vypadá
mě dost štve, že 75 má rádio tak utopený, tak proto ho ani nemám zapojený
Predpisany tusim okolo 18-20Nm? No ja som dotiahol na 25Nm (staroba na tie srobyhondzik píše:Nevíte někdo utahovací moment na vačky u TSka? Koukal jsem na ten obrázek co sem někdo dával, mám doma vytištěný autodata, ale moment jsem nevykoumal
Kůrkyn píše:Hoši hoši, když to čtu jak si zaděláváte na další problémy... Proč to jednou neuděláte pořádně??
Kůrkyn píše:tak dneska je to jednou tolik, co mám ceník na tyhle věci...
Kůrkyn píše:Na 2.5 27400,-
za 4 sety, které obsahují vložku, píst, kroužky, čep, segrovky (pokud jsou)
To je řečMilano75 píše:dneska mi mladá řekla at se konečně vykašlu na diesla a dám do kupy ameriku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host