Kód: Vybrat vše
http://www.fiat-lancia-alfa.pl/index.php?p298,pompa-olejowa-alfa-romeo-156-2-4jtd-2001-2005r
osobne bych tam starsi nedaval.pokud bys 100% vedel ze motor me treba jen okolo 50 najeto pak ona to by se vyplatilo..jinak u te stare pises ze nevis jak ma byt vytahany.tak mas pravdu zkutecne ani jeden z nas nevi jak ma byt vytahany a to je problem.Richie píše:n to by bylo super..kamos mi tedka jendo nabizi.jete...ale nevim ..uvidim jak je ten retez vatahanej..i kdyz nevim jestli do toho jit..abych to tam nedal a za 20 tis km to nezaclo znova...
no je tam jeste jeden...ale nevim to ted jiste..a ten pohani vyvazovaci hridel...Zip166JTD píše:cože co a kde je další? jsou vedle sebe? a co pohání? no co já sem četl ale už nevím kde je to že fiat uznal to to jako konstrukční vadu která by však neměla mít vliv na chod motoru a prý jediná možnost je ulomit ten hliníkoví nálitek co o něj ten řetěz drnčí a vše by mělo být v pořádku.Mě osobně se to moc nezdá jelikož pokud se ten řetízek rozkmitá tak přece ty rázy musí schytat ložisko pod tím ozubeným kolečkem na čerpadle. Teda můj názor
rikam v pripade fiatu je mozne uplne vsechnokejml píše:drtikols: Vidíš, a já bych se býval klidně i vsadil, že 100 kW vyvažovací hřídel nemá.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host