Kejml: tebe to možná těší ale mě né... to už nebude Ital Design ale VW Design

to je lepší ty články nečíst
 to je lepší ty články nečíst 
Mohu Tě ubezpečit, že mě to rozhodně netěší. Ale klobouk dolů před Tvou jistotou, kam se bude Ital Design pod křídly (motykami?) VW ubírat. Da Silva dostal v Seatu volnou ruku a fabrika je nejslabším článkem koncernu.Rac3r píše:... Kejml: tebe to možná těší ale mě né... to už nebude Ital Design ale VW Design ...
Neříkám že vím všechno promiň mě můj ukvapený názor hluboce se omlouvám ale docela mě to mrzí že to koupilikejml píše:Chtěl bych někoho jako Ty mít za investičního poradce. Nebo aspoň Sportku na zítra nevíš? ;)

Já chápu že máš(snad) značku
 Já chápu že máš(snad) značku   rád ale prostě mě mrzí že si VW pomalu kupuje už i Itálii
  rád ale prostě mě mrzí že si VW pomalu kupuje už i Itálii  ale nevadí ještě je tady Bertone kterýho vlastní Fiat auto S.p.a a taky Pininfiarna =D>
 ale nevadí ještě je tady Bertone kterýho vlastní Fiat auto S.p.a a taky Pininfiarna =D>   

ale to že Abarth bude možná upravovat i Alfu Romeo je docela zajímavý
 ale to že Abarth bude možná upravovat i Alfu Romeo je docela zajímavý  

teď budou motory Chrysler.. ale na druhou stranu motor JTS je co vím polo-Opel
  teď budou motory Chrysler.. ale na druhou stranu motor JTS je co vím polo-Opel   

Jinak kdo si dohledá parametry těch Chryslerovských šestiválců tak rozhodně nejsou špatné a jestli je Fiat pro Alfu trochu vytuní, tak by to nemuselo být vůbec špatné.... (v rámci možností, samozřejmě....)
  Jinak kdo si dohledá parametry těch Chryslerovských šestiválců tak rozhodně nejsou špatné a jestli je Fiat pro Alfu trochu vytuní, tak by to nemuselo být vůbec špatné.... (v rámci možností, samozřejmě....) 
  ,alfa by si určitě zasloužila nějaký pořádný naftový šestivál 3.0   [-o<
 ,alfa by si určitě zasloužila nějaký pořádný naftový šestivál 3.0   [-o<

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti