edit/ tak ne

Ale nekde jsem videl i svetlej FL volant..
Nene viděl sem oboje ale co ta cena?? Nějak málo ne?Ladin 164V6 píše:Nema mit spravne FL ke svetlymu interieru i svetlej volant??? http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C12033831
edit/ tak ne
Ale nekde jsem videl i svetlej FL volant..
Ale pořád je to investice navícHampice píše:Zadní světlo je sranda, dá se použít ze starého modelu, jen musíš chytit barvu. Ale cena je opravdu vysoká
mám stejný problém teď s předním levým kolemelbandito píše:Mě už z toho mýho auta asi jebneNapřed se ozývalo klepání od levýho předního kola, v servisu mi řekli, že jsou kaput honí ramena, tak jsem je nechal vyměnit a bylo to v pohodě. Pak jsem slyšel divnej zvuk od pravýho zadního kola, nevím jak to popsat, takový dutý tuc tuc tuc, pravidelnej zvuk, frekvence toho tuc tuc se zvyšovala s rostoucí rychlostí (jako kdyby nebylo vyvážený kolo, ale to je na nových gumách a vyvážený je). A v servise řekli, že to jsou silentbloky stabilizátoru, tak je vyměnili (mimochodem musel jsem si je sám sehnat, neb dle nich nejsou u nás VŮBEC k sehnání
), ale ten protivnej zvuk tam slyším dál a ještě v tom začalo tak nějak divně rachtat, hlavně na nerovnostech. Budu reklamovat
No a navíc se cca měsíc od výměny těch předních ramen zase ozývá klepání od toho levýho předního kola
Už mě fakt nebaví jezdit co čtrnáct dní do servisu, zvlášť když jsem po nich chtěl už na konci zimy při jarní prohlídce, ať ten podovozek pořádně zkouknou a co je potřeba ať se vymění
Sehnat xenon na 166ku není nejmenší problém jeden kousek 7-8 tis.Zip166JTD píše:No hlavně přední světlo! To je perlička sehnat xenon na noví model na šrotáku. A když už tak za to chcou majlant.
Co jsi čekalkaso1 píše:Presne dnes som najazdil 10 000 km od vymeny oleja.Tak prebehla kontrola mnozstva oleja.Vytiahnem mierku a ukazuje max.hladinu olejaako bolo pred 10 000 km.Zaver
maximalna spokojnost s motorom
Ty jsi za 10tkm nekontroloval hladinu oleje?????kaso1 píše:Presne dnes som najazdil 10 000 km od vymeny oleja.Tak prebehla kontrola mnozstva oleja.Vytiahnem mierku a ukazuje max.hladinu olejaako bolo pred 10 000 km.Zaver
Jasne ze kontrolovalOooneil píše:Ty jsi za 10tkm nekontroloval hladinu oleje?????kaso1 píše:Presne dnes som najazdil 10 000 km od vymeny oleja.Tak prebehla kontrola mnozstva oleja.Vytiahnem mierku a ukazuje max.hladinu olejaako bolo pred 10 000 km.Zaver
No to tak vypadalo z tý zprávy... Sem si řikal že seš docela hazardér kdybys to nekontrolovalkaso1 píše:Jasne ze kontrolovalOooneil píše:Ty jsi za 10tkm nekontroloval hladinu oleje?????kaso1 píše:Presne dnes som najazdil 10 000 km od vymeny oleja.Tak prebehla kontrola mnozstva oleja.Vytiahnem mierku a ukazuje max.hladinu olejaako bolo pred 10 000 km.Zaver
.Dalsia vymena za 2000 km.Ostanem verny znacke Valvoline
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host