ostřikovače
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Re: ostřikovače
jo joooo, už jsem potichu, je to tajný, chápu chápu, kde že jsme to skončili, u ostřikovačů? 

Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
foli a ty nedojdes do prahy na vianocny vecierok co je toho 10.12. ?
156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
10.12? Praha? to mám kousek, bych mohl si udělat vejletík třeba, to by nemuselo bejt špatný 

Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
ako to ze si si to nevsimol? :

- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem myslel že čumím všude, teď vím, že nečumím 

tak sup sup prihlasit sa a nezabudnut darcek a mlieko 

- Rac3r
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem uspěchat odpověď ale po mém radikálním fénování už mě ostřikovače nezdalili 

__ ex __
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD
Alfa Romeo 155 1.8 Twinspark 8v
Já vím, že otravuju. Mě na okna taky stříkají sporadicky, ale stříkají. Ale na světla skoro nikdy. Myslím, že je ten systém ucpaný. Nevíte někdo, jestli není nějaká kapalina co odstraní vodní kámen a nečistoty. Nevím jestli by se tam mohl přilít ocet nebo něco podobného. Aby to zase nepoškodilo něco dalšího.
AR 156 SPORTWAGON 2,4 JTD
Ocet tomu neublíží, akorát ti to vevnitř bude smrdět jak ve znojemské okurkárně 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
No tak to ještě něčím navoním, ale jestli je tam nějaký kámen nebo něco tak by se to mohlo vyčistit. A nevíš jestli je něco na to vyrobeno?
- Rac3r
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Naper tam Calgon nebo Cilit a máš vystaráno

__ ex __
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD
Hm...hned to zkusím. Přes noc zase napadlo 10cm sněhu. To bude zase sračky.
Takze zahada jak vypojit predni ostrikovace na svetla je vyresena 
Pokud by chtel nekdo to tez udelat, tak u predFL verze staci otevrit kaslik u spolujezdce tam je uvnitr nahore takovy obdelnicek ktery tahem k sobe vyloupnete a najdete pojistkovou skrin. U me to byla 20A pojistka nahore vpravo. Doufam, ze jsem tim nic nevypojil nic duleziteho.. Cas ukaze

Pokud by chtel nekdo to tez udelat, tak u predFL verze staci otevrit kaslik u spolujezdce tam je uvnitr nahore takovy obdelnicek ktery tahem k sobe vyloupnete a najdete pojistkovou skrin. U me to byla 20A pojistka nahore vpravo. Doufam, ze jsem tim nic nevypojil nic duleziteho.. Cas ukaze
Naposledy upravil(a) vojtadub dne 30.1.2011, ned 22:28, celkem upraveno 1 x.
Alfa Romeo 156 SW, 2.4JTD - 100kw
trysky jsem měnil, nějaké no name z prodejny i na italy, ale musel jsem je tzv dopřízpusobit nožem aby tam vlezly a problém v tom, že to nestříká nad stěrač ale po stěrači, teda pokud je v dolní poloze, pokud vyjede nahoru stříká to už i na sklo.. tudíž výkon jenom na 50% a to při stěru dolů..
co se týče toho zamrzání u VW či dceřinky škodné, ani bych se nedivil, ono s tím jak jde teplota dolů, pod bod mrazu, začne to topit, pokud se to nahřeje a chvíli nepoužívá, teplem se z té kapaliny uvolňují ty alkoholové složky a je to v háji..
nemám sice vyhřívaní, ale čím jednodužší tím spolehlivější.. alespoň si to tak myslím..
já už v několika autech a několik roků používám z marketu SHERON na zimu modrý a v létě žlutý (ta žlutá musí mít 4 symboly..) s efektem tekutých stěračů a při mrholení a drobném dešti stěrače ani nepotřebuji..
tj do 60km/h se voda krásně shlukuje a stéká pramínkama dolů a nad 60km/h dělá potůčky nahoru a je stále krásně vidět..

co se týče toho zamrzání u VW či dceřinky škodné, ani bych se nedivil, ono s tím jak jde teplota dolů, pod bod mrazu, začne to topit, pokud se to nahřeje a chvíli nepoužívá, teplem se z té kapaliny uvolňují ty alkoholové složky a je to v háji..
nemám sice vyhřívaní, ale čím jednodužší tím spolehlivější.. alespoň si to tak myslím..
já už v několika autech a několik roků používám z marketu SHERON na zimu modrý a v létě žlutý (ta žlutá musí mít 4 symboly..) s efektem tekutých stěračů a při mrholení a drobném dešti stěrače ani nepotřebuji..
tj do 60km/h se voda krásně shlukuje a stéká pramínkama dolů a nad 60km/h dělá potůčky nahoru a je stále krásně vidět..
AR 156 1.8 TS 16V r.v 2000 LPG
ex AR 156 SW 2,0 TS 16V r.v.2000 LPG
ex AR 156 SW 2,0 TS 16V r.v.2000 LPG
Tak na to, že mi Alfice stojí pořád venku tak i v -15 v pohodě stříkají pokaždý 

Alfa Romeo 156, 1.8TS, SW, 2001
ex: Renault Clio 1.2, 1997
ex: Renault Clio 1.2, 1997
Tak jsem se dneska do toho pustil. Usadit odsřikovač ještě v pohodě, ale po nandání krytu s tryskou je tam málo místa a celý kryt odstává, takže nakonec celkem drbačka a nakonec je stejně třeba dobastlit kryt tak aby to drželo nějakým tmelem/lepidlem.
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
naco si daval dole cely plast?
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS
Abych mohl vycvaknout staré trysky (je je třeba stlačit zespodu). A ten plast trochu upravil, protože ta díra byla malá.
Ten plast odstával trochu i před tím.
TO stávájí čerpadlo nemá dostatečný výkon takže tam přidám na hadičku ještě jedno a zapojím to paralaleně se stávájícím
Ten plast odstával trochu i před tím.
TO stávájí čerpadlo nemá dostatečný výkon takže tam přidám na hadičku ještě jedno a zapojím to paralaleně se stávájícím
Limo* s bussem (166 3.0)
neviem ja ked som ostrekovace vyberal tak som ich vylupol srubovakom pohode... a jake si tam daval ked si to musel zvacsit? inak mylsim ze s tym cerpadlom navyse si velmi nepomozes
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
Dával jsem rozprašovací z fábie o kterých se tu dost diskutovalo. Ten motorek co tam bude je výkonější takže to bude lepší. Otázka jestli bude dost tahat, přes to staré čerpadlo. Když ne tak staré pujde pryč a bude tam jen na hadičce to jiné (z mondea)
Limo* s bussem (166 3.0)
noo presne to si myslim aj ja ze lepsie by bolo to vymenit za ten povodny ked uz... inak tie ostrekovace by som uz aj ja chcel vymenit za tie fabiacke lebo tie origo keby ze mi niekto povie naj ich oskusam ta asi by pukol od smiechu preto radsej ani neostrekujem sklo 

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
Asi tak. Mě u řidiče stříkal tři proudy, u spolujezdce jenom jeden (ten stříkal na chodník vedle cesty) 

Limo* s bussem (166 3.0)
mne jeden strieka do stieracu ta ze 0 bodov a druhy neviem ci strieka alebo len vyviera z neho voda na sklo...

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
Musíte to mít buď zas.ané uvnitř, nebo už se někdo hrabal v tryskách. Mě jdou z každého 3 proudy, přiznávám, že žádná hitparáda protože nerozprašují, navíc v kombinaci s ostřikovačema světel spotřeba jak kráva, ale stačí to v pohodě. Prodávají se měrky na vůle, kde kromě planžet jsou i kulaté drátky různých průměrů, tím bych zkusil prošťouchnout trysky. Jinak origo ostřikovače mají z boku malinký šroubek, tím se dá štelovat sklon ostřiku.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS