milde11 píše:díky za info, já už se v Alfě vezl a je to opravdu srdeční záležitost. Mně šlo hlavně o to, že jsem se pročetl pár diskuzí a zmiňovaly se tam hodně ty ramena a po zjištění kolik taková sranda stojí, tak mě to trošku odradilo, proto sháním informace kde se dá. Je mi jasné, že Fabia RS a Alfa se srovnávat nedá, to je zase někde jinde.
Ohledně toho oleje, tak to jsem nevěděl, že byl problém u benzínů.
Ještě bych se vrátil k tomu podvozku, je mi jasné že když s tím někdo jezdí jak hovado a vymetá každou výmolu, tak ten podvozek asi moc nevydrží, ale pokud se o to auto člověk trochu stará a váží si ho, tak to snad takový problém není???
Ještě by mě zajímalo, jak je to zhruba cenově s náhradními díly pro aflu např. na podvozek? Když nebereme autorizovaný servis, ale obyč servis a díly co by tam měly přijít? Co jste už třeba měnili?
Pak jsem se ještě někde dočetl, že je problém se sbíhavostí a sjížděním hran pneu. U RSa mi to sice dělá taky, ale zajímalo by mě to.
No a ještě k tomu faceliftu, tak já se informoval na Alfu r.v.2005 protože jsem někde četl, že už má inovovaný podvozek a problémy s rameny a další nějaké vychytávky jako ostřikovače předního okna ...
Tak proto tu faceliftovanou.
Nebo myslíte, že tam nějaký zásadní rozdíl není? Neberu designové změny exteriéru a interiéru
Však už jsme ti to sem psali, pokud se k tomu člověk chová slušně, tak to něco vydrží. Jinak ceny - spodní rameno od 4500 Kč, horní kolem 2000 Kč, zadní rameno 1200 Kč (na každé straně 2), silentbloky, stabilizátory atd. mají ceny konvenční.
Sjíždění gum: na JTD se mi nesjížděly. Chce to nepodceňovat kontroly geometrie a když vymeteš nějakou superjámu, nechat to seřídit. Na GTA se trochu sjíždí, ale tam je geometrie jiná. A zase: záleží, jak se k tomu chováš.
Facelift: o změnách na podvozku jsem taky četl, byl o tom článek na auto.cz, ale to je jediný zdroj, kde jsem o tom slyšel. Ale co konkrétně se tam mělo změnit, jsem nenašel. A pokud si pamatuju, tak podvozkové komponenty mají u obou verzí stejná katalogová čísla, takže nevím, co se tam mělo změnit.
S ostřikovači je to pravda, starší verze má problémy s nedostatečným tlakem, nad 100km/h už to nedokáže pořádně ostříknout sklo. U faceliftu je to vyřešeno. Osobně mi to ale nedokáže nahradit design, který podle mě faceliftem utrpěl (ty kapličky jsou fakt neodpustitelné

) Na druhou stranu facelift bude mít v budoucnu větší cenu při prodeji, takže je to asi volba rozumu. Ale alfy se rozumem nenakupují

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant