Z rozpravania viem, ze robi aj z avaznejsie veci, a hlavne sa neboji starsich alf, ma tam teraz jednu 75ku, k p.Brychtovi chodim uz rok, a postupne som prestal navstevovat Imofu, dovody su jasne, rychlost, cena a kvalita, a hlavne servisak na telefone. To neni nic proti Imofe, je to ale zbytocny moloch akeho si AR nezasluzi. P.Brychtovi som zveril uz cistenie ventilov, vymenu rozvodov, alternatoru, filtrov vc. palivoveho , olej uz 2x, ramena, tycky stabilizatora,zadne kotuce, komplet brzdove dosticky (ano vsetko banality) a hlavne v stredu urobil nieco specialne, co robi servisaka skoro sucastou rodiny

. Ale netvrdim, ze je dokonaly, chyby robi kazdy. U mna zatial spokojnost.
Bohuzial pre zachovanie tohoto stavu bude dolezite aby si co najviac prace urobil sam a nehladal pomocnu silu, inak pravdepodobne dopadne ako p.Kamenik...ale to je v ina tema.
PS: mam to 70km a aj tak radsej auto veziem radsej do Kostelca ako do Imofy ( tam som bol nedavno tiez s nutnou vecou)
naly, chyby robi kazdy. U mna zatial spokojnost.
Bohuzial pre zachovanie tohoto stavu bude dolezite aby si co najviac prace urobil sam a nehladal pomocnu silu, inak pravdepodobne dopadne ako p.Kamenik...ale to je v ina tema.
PS: mam to 70km a aj tak radsej auto veziem radsej do Kostelca ako do Imofy ( tam som bol nedavno tiez s nutnou vecou)