..a vo tom to jePetr147 píše:to je právě to, ráno se těším, jak před barákem sednu do Alfice a proženu ji cestou do práce a to samé mám, když jdu z prácemám tu nabídky na x různých aut, co bude x krát pohodlnější a žrán několikrát méně, ale když holka chytne bláznivou, tak bych ji za nic neměnil
![]()
Takový odvětrávání do sání za provozu tam bude taky ... ale IMHO tam bude něco, čím uniká vzduch právě když tankuješ. S Alfou tyhle zkušenosti nemám, tam proste vrazím pistoli a tankuju a když vypne, tak ručka ukazuje plnou. Ale na předchozím autě se mi ta odvětrávací hadička při nandávání nádrže skřípla a dělao to přesně, co popisuješ...Flp píše:Právě přicpaný mi to nějak nepřijde... A dělá mi to na všech benzínkách.
Jinak odvětrávání má myslím jenom jedno a to do sání (a jenom když běží zahřátej motor...).
K čemu vůbec slouží ten mechanizmus za hrdlem? Myslím že tam je nějaká pružinka a klapka, nebo něco takovýho...
Tak, tohle skus, já se 145 taky musel neučit tankovat, to italský hrdlo je nějaký jinýjuraz3nca píše:zkus dát tu pistoli skoro o 90° doprava či doleva.. vytoč ji a uvidíš co to udělá..
...kdyby jenom to hrdlo...hadXR píše:... to italský hrdlo je nějaký jiný
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti