Organizátorům také právem patří obrovský respekt za to, co všechno to muselo obnášet aby se kámen uskutečnil, bylo vidět že jste všichni udělali velkej kus práce

A.J.Michal píše:http://zmetek13.rajce.idnes.cz/Ital_aut ... amen_2012/
Zde jsem našel již od někoho nahrané fotky. Doufám že to autorovi nebude nijak vadit, že jsem to zveřejnil bez jeho svolení
Nj je to mimořádně dobré, nejspíš to bude tim, že tam neni vidět moje panděro a připečenej ksicht. Taky dobře sladěný barvy, asi to použiju do mojeho profilu na fejsbůkuforza156 píše:moje nej fotka (i když taky si mohl Krtmoj oholit haxny)
nebyl si sam, Icecoolmen to tam bral driftem a udelal hodiny..... ja prvni ostrou jizdu to samePivrnec911 píše:Nemužu se dočkat fotek od Citrona:-). Měl by mít nafocenej můj pokus o sebevraždu kdy letím bokem k těm be be betonovejm kvádrům.
Před váma smekám co jste byli se 75... Moc dobře vím že krotit 75 na hraně není uplně jednoduchá záležitost,ale je to neuvěřitelná prdel....:-).A.J.Michal píše:nebyl si sam, Icecoolmen to tam bral driftem a udelal hodiny..... ja prvni ostrou jizdu to samePivrnec911 píše:Nemužu se dočkat fotek od Citrona:-). Měl by mít nafocenej můj pokus o sebevraždu kdy letím bokem k těm be be betonovejm kvádrům.
Bylo to supr, a i když jsem zajel druhé kolo, tak jsi byl o 4 desetinky pořád lepší, ale ta poslední jízda ti prostě vyšlaPivrnec911 píše: Dík HonzoviQ4 za super nerváckej souboj:-).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti