mám Alfu 159 2,4 Q4 r.v.2007 a potřeboval bych radu... venkovní teploměr mi ukazuje špatnou teplotu... jde ho nějak zkalibrovat? Nebo vyměnit čidlo? Prosim o nějakou radu

cendler píše:One : řekl bych že nejde, bohužel pouze nové, kolik to ukazuje?
1kovi : jasně na levé straně, nad tvoji levou nohou, jsou pojistky a tam stálé +12 najdeš
peter202 : buď je čidlo akorát odpojený, nebo asi sundavaly i olejovou vanu a to čidlo zlomily, jedině koupit nové
Nechces aby nikdo vedel co mas za obsah? Nebo nalepis TI?Jacek píše:díky moc ;) takže jdu v klidu sundávat
ani jedno =) chci mit hladkou zad =) =DONE píše:Nechces aby nikdo vedel co mas za obsah? Nebo nalepis TI?Jacek píše:díky moc ;) takže jdu v klidu sundávat
Čoveče, ty máš problémy... Ten kryt je uchycený k motoru na čtyřech gumových čudlech takže víceméně bude vibrovat stejně jako motor samotný.lukki123 píše:Chlapi...chcem sa opytat Vas, ktori mate 1.9 JTDm 110kW...
hveje sa Vam na volnobehu motor? nemyslim tak, ze je to citit do interieru a pod...ale ked otvorie kapotu, ci sa vam chveje (vibtuje) ten striebodny dekel na motore??
alebo Vam to ide kludne, ze sa to ani nehne?? Mne to nejak moc chveje s motorom...nie je to citit do interieru ani nikde, ale ked otvorim kapotu, znacne ho trasie...
Kde by mohol byt problem???
Dakujem za rady
Jak píší kluci - motor se bude vždycky chvět, protože je zavěšený na silentblokách - právě kvůli eliminaci těch vibrací do celého auta. Ale pokud bys je měl třeba špatné, mohlo by to mlátit víc, ale to bys asi zase cítil i v autě. Takže to máš ok..lukki123 píše:Ano, ale jedna sa mi o to, ci ten motor ma vibrovat alebo ma byt kludny...
ked si pozries toto video:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wyQ#t=134s
motor sa ani nepohne...ziadna vibracia...ide mi len o to, ci je to OK, alebo to skresluje video, ze taku malu vbibraciu nezachyti...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti