Zkušenosti majitelů Stelvio - rady při koupi
Re: Zkušenosti majitelů Stelvio - rady při koupi
Richie pozor na to co jsem psal. Ta Q4 má kufr o velikosti 385 litrů. Nevím jak Ty, každý to máme samozřejmě jinak, ale pro mě je to u SUV v segmentu C naprostý zásek pro rodinné využití auta. A pochybuju, že by ta 160k verze 1.5T jela hůř než ta Mazda.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Tonale PHEV jezdí skvěle, ale ten kufr je fakt malý. A elektrický dojezd taky. Narovinu, já bych si Tonale nekoupil - těch různých zpráv o poruchovosti je zásadně víc oproti tomu, kolik už jezdí Stelvií. A Stelvio je technicky i řidičsky jiný vesmír.
A jako auto které většinu času stráví ve městě bych si prostě koupil EV a hotovo.
Popojíždět s karbonujícím Stelviem po městě za 10 by mi přišlo jako škoda.
Každopádně když Stelvio, tak bych se RWD 200PS verze nebál. Pojede to díky krouťáku a převodovce dobře, záleží co od toho člověk čeká. Jasně že 280PS je o 80 víc :-)
RWD bych taky moc neřešil - kdo viděl v posledních letech sníh jinde než vysoko na horách?
fak je to jen o prioritách, nárocích a způsobu využití. Universální rada není.
A jako auto které většinu času stráví ve městě bych si prostě koupil EV a hotovo.
Popojíždět s karbonujícím Stelviem po městě za 10 by mi přišlo jako škoda.
Každopádně když Stelvio, tak bych se RWD 200PS verze nebál. Pojede to díky krouťáku a převodovce dobře, záleží co od toho člověk čeká. Jasně že 280PS je o 80 víc :-)
RWD bych taky moc neřešil - kdo viděl v posledních letech sníh jinde než vysoko na horách?
fak je to jen o prioritách, nárocích a způsobu využití. Universální rada není.
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Se vším bych souhlasil, krom tohoto bodu. Protože ranní námraza je mrcha každou zimu i v JČ. Takže utrhnout zadek a rovnou připínat předek je fajn, i beze sněhu.Kubas píše: 3.9.2026, čtv 09:48 RWD bych taky moc neřešil - kdo viděl v posledních letech sníh jinde než vysoko na horách?
Celkem spokojenej parchant
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
- Hampice
- SemTuFurt
Nevím jak u Stelvia, přeci jen je výrazně obtloustlejší, ale u Giulie není rozdíl mezi RWD 147kW a Q4 206kW v běžném provozu prakticky žádný...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)