Další otázka čím napustit těsnění zejména kolem oken aby splasklo a zvláčnělo (zejména aby splasklo), okna se tam skoro nenarvou
Nakoniec som to vyriesil elegantne, ani naraznik som nemusel davat dole. Senzory som dal na ten kusok rovnej plochy co je nad spz, sirka akurat na senzor. Povolil som dve skrutky zvrchu na narazniku aby sa dal trocha odtiahnut a prevliekol kable. Kable som pretiahol dovnutra cez take otvory v kufri, kusok od zamku. Treba dat dole taky plastovy kryt v kufri. Akoby tam boli len na toelbandito píše:Já jsem to dělal, taky kvůli senzorům. Šrouby zezdola a z podběhu nejdeš, když si pod to lehneš, ale kromě nich to ještě drží šrouby zevnitř z kufru. Musíš na boku sundat to polstrování a na pravé straně je to až za panelem s pojistkama (ten drží na jednom nebo dvou šroubech), vlevo je to asi za baterkou, to už si nevzpomínám jestli jsem ji dával ven... Ale jde to docela dobře
cuhan píše:Mám to taky tak,měl jsem to u všech 166tek ale nějak mě to nevadí vypínám ručně,mohl by se někdo ozvat komu to funguje
.myc155 píše:FE15 - SWITCH UNIT, 700g, 5,532.00 CZK
Enjoy!
Sent from my NOKIA 3310 using Tapatalk
Neříkám že to vypadá špatně,159 má nádhernej předek ale lepit auto ze dvou modelů,no nevímZip166JTD píše:viewtopic.php?f=18&t=10206
Nevím co na tom to vypadá tak špatně.Je pravda že zád o proti předku je kulatější ale když si spočítáš náklady .......
Je to na každém samozřejmě ale za úplný paskvil bych to nepovažoval.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti