Ahoj, já asi nenavážu, ale k tématu obecně mám pá postřehů. Někdy před deseti lety jsem si koupil VW CORRADO G60, na pohled velmi pěknů vůz. Vlastně jsem ho vyměnil za Fiata Tempru, kterou jsem před tím zadřel na klice (velké trápení

) a také u ní přeskočil řemen (další trápení) a tenkrát jsem si myslel, že si pomůžu když Tempru vyměním za corrado. To sem neměl dělat!!! To bylo nejhorší auto co sem kdy měl -2x propálené písty, zadřené olejové čerpadlo, potom olejové čerpadlo, ketré čerpalo málo, a trápení s tím kompresorem bych nikomu nepřál. Sundanou hlavu a rozebraný komresor sem měl u toho sráče dvakrát týdně (uměl jsem to potom rozebrat a dát dohromady za hodinu). Když sem s tím přijel do servisu VW tak vyndali nějaké schéma a koukali co to je ten kompresor!!! Aby to vůbec jelo tak to stálo moc peněz o moooc víc než údržba mojí Alfy 75 1.8, která měla dva karburátory. Ta tenkrát aspoň jela

. Ale od té doby co sem měl VW můžu mluvit o zkušenosti a nikdy bych si už VW nekoupil i kdyby to vyráběli v Itálii.

. Jo a tyky máme v práci novou Škodu Octávii. Má najeto 40 tis a byla v servisu jenom dvanáckrát protože nestartuje. Super auta

ALFA ROMEO GIULIA 2.2 JTD 210K AT AWD VELOCE R.V. 2017
Spider 2,2 JTS, r.v. 2008
BMW X6 F16 xDrive 30d m-paket