Tak to si jenom myslíš.smartex píše:......... A pak už to snad bude zase na chvíli všechno
Tak gratuluju. To určo dáš. Těším se na ní, až jí pak vytáhneš a přivezeš ukázatcoyote píše:AnoAle ještě se na ní musí zamakat...
Kazdopadne gratuluju, snad to nebudou velky zaseky...coyote píše:AnoAle ještě se na ní musí zamakat...
Já doufámroubrt37 píše:Tak to si jenom myslíš.smartex píše:......... A pak už to snad bude zase na chvíli všechno
nejhorsi scenar = bouraci kladivo?coyote píše:Ládin: Uvidíme. Však jsi četl co mě čeká. Nicméně nejhoší scénář je mi znám a s tím jsem to i koupil. Prostě jsem ji nemohl nechat odejít do jiných rukou, když to auto mám na očích už 2 roky. Alfa syndrom jak vyšitej.
EE, moje je před FL a v poslední době se v těchto končinách nevyskytlaPiMBeche píše:No posledny tyzden stretavam skoro kazde rano 166 po FL na trase Horomerice - Velké Přílepy a večer v opačnom smere, nie je to tá tvoja, je tmavošedá a strašne krásna
Možná tak na tu tvouprte píše: nejhorsi scenar = bouraci kladivo?
na moji uz je zbytecnycoyote píše:Možná tak na tu tvouprte píše: nejhorsi scenar = bouraci kladivo?
159ka v TIčku, to je stejně mazec, to bude moje další autoMartas 01 píše:Prezuto a vymydleno ted snad jen jezdit.
to jo vzteky mi tak možná stály chlupyWide 155 píše:Ale ten pocit,když si na autě uděláš něco sám,ten za to stojí...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host