ssvd: Díky.Já už nakonec stihnul v práci ještě trošku pohledat na fóru a našel to.Myslel jsem si že to bude Altík a holt je.Jinak do autorizáku do Brna bych s tím nedojel
No a příznaky byli jasný.Po nastartování v práci a rozjetí se opět rozsvítila baterka,takže okamžitě jsme vypnul rádio,topení a jel domů.Vyložil jsme jednoho kolegu,druhýho a když vystupoval druhý,tak začala diskotéka,takže jsem ho rychle vypakoval z auta a valil domů,zaparkoval a měl jsme to akorát

Pak se sekli rafičky a finito.
No takže teď nabíjím baterku a zítra jak dorazím z práce ji hodím do auta,nastartuju a musím dojet 20km ke kámošovi do servisu a ten mi to snad do pátku zprovozní,protože v sobotu nutně potřebuju auto.Myslím že bych dojet měl,dneska to najelo 20km se třemi starty,ráno jsem to ještě asi 5 minut ometal s nastartovaným motorem a měl jsem puštěnou klimu a vyhřívání zadního skla,takže když zítra budu šetřit,tak musí dojet
Jinak kdo jste vyndávali altík u 1,9 JTD,jak to jde? Kámoš se zhrozil,protože on má 156-ku 2,4 JTD,tak jsme mu říkal že tady je nahoře,že by snad měl jít ven dobře
EDIT: Teď jsem našel foto jak ho tenkrát vyndával Andy159sw u 1,9 110kw a vypadá to že je na úplně stejným místě jako u 88kw,takže by to mělo jít dobře