Jako pokud nechas svetla vylestit zvenku i zevnitr (pripadne koupis nova) a do toho das osram night breaker nebo philip xtreme vision tak je to prijatelne i kdyz to neni zadna slava (hlavne do stran neni skoro videt). Pripadne nechat poradne seridit svetla a dat tam HID H7 35W/55W xenony. Mam je tam 2 roky, z toho 1,5 roku 35W (ty se rovnaji tak 25W originalu) a ted mam pul roku 55W (asi kolem 40W original) a rozdil je znat hodne. Jelikoz auto ma cocky tak za celou dobu ani jedno probliknuti a policajti taky v pohode kdyz vidi ze to neoslnuje.Emonder píše: 9.1.2018, úte 14:36 Jinak xenony jsou na Alfě celkem nutnost, že? Četl sem že standardní provedení je celkem bludička.
Prostě to chce do toho jít s nižším očekáváním než pak zaplakat nad výsledkem. Už jenom ceny aut jsou kolikrát podezřelé. Logicky nedává smysl, aby někdo prodal významně levně auto s nájezdem 150 000 (tzn nemělo by mít nějaké zásadní problémy). Dobré porovnání pak nabízí vozy s poctivě vedenou a dohledatelnou historií. Stejný vůz, stejná cena, známá historie a nájezdy kolem 300 000 jsou běžné.Emonder píše: 10.1.2018, stř 19:46 Tohle je jedna z věcí proč se bojím dovozové AR 159. Chápu, že se sem tam najde kus, který měl majitel pro zábavu a osobní ježdění - můj otec si vždy kupoval BMW v dieselu, vyhovoval mu více než benzín a na pracovní najíždění měl služební, ale to je výjimka.
Každopádně ta stříbrná s černým interiérem vypadá uvnitř dost zachovale. Možná by se tomu dalo i věřit, ale bazary ve mě důvěru nevzbuzují. Scan knížky taky nevypadá zrovna důvěryhodně - ale aspoň nejsou všechny roky vypsané stejnou propiskouZkusím poprosit o VIN a hodit do scanneru.
Dá se firmám jako je Mates nebo Krempl věřit, že by stočené auto nedovezli? U nich bych hádal, že na to při prohlídce musí přijít, koneckonců AR je živí...
Mam to same auto,jen jeste s vyhrivanim sedadel vepredu,bila barva a jsem s autem spokojeny.I ten vykon je na bezny provoz dostacujici.Jinak kdyz jsem vuz shanel tak u Krempl motors mi po telefonu rekli ze pripadna zmena na 125kw neni problem,ale nejsem mechanik tak nevim co to obnasi.k0walsky píše: 20.1.2018, sob 10:56 Ahoj pani,
U matese se objevil peknej kousek 2.0 jtdm, sice to neni ti, ale moc peknej interier. Ale asi je to z belgie a "jen" 100kw
Motor je klasika 125 kw jen pro belgicky trh omezeny na 100 kw?? ... necha se z toho softwarove dostat tech 125kw?![]()
http://www.mates-auto.cz/detail/alfa-ro ... -1518.html
PS: omlouvam se pokud to tu jiz zaznelo, nepodarilo se mi to najit.
Asi jak rikaj kluci, otestuj a pokud se ti tam nebude nic pozdavat, tak to kup.mikl120 píše: 16.1.2018, úte 19:28 Zdravím měl bych dotaz, mám v plánu si pořizovat 159 a chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s mates-auto. Auto vypadá ve výborném stavu ale zaráží mě ta cena. Nebo co alespoň čekat od 159 rok 2010 pod 200k
http://www.mates-auto.cz/detail/alfa-ro ... -1466.html
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů