159-ku poznám bezpečně už z dálky, je to vždy pokoukání a svátek ji potkat

až na to že je širší? NESgt. píše:Nenapadlo tě že je něco v nepořádku s tvojí řití?
U mě to bylo asi tím, že jsem posledních pár set kilometrů lítal courky po Praze, kdy se motor ani neohřál. To se pak filtr zanáší jedna radostKolbik píše:Jinak koukám, že Hampice vypalovala 2x filtr během 1400km, ale já už s mojí najel kolem 6000km a furt nic.
zdar, sice to nebola moja alfuska, ale byvam hned vedla v intrakoch PPV, v nedelu by som mal na nej prist a mat ju dva tyzdne v Brne. Ak chces, mozeme stretnut no mam limmuzinu, nie SW...jirkas píše:Ci pak je ta cerna 159SW (predpokladam 1.9) dnes pres den parkujici v Brne na Kolejni za VUTeckem(FEKT&Podnikatelska fakulta) u schodu k tramvaji? Priznejte se ...![]()
Zrovna neco takoveho se chystam poridit, tak bych rad prisel na cumendu. Pripadne se mohou ozvat i jini Brnaci postizeni timtosyndromem.
Jednu dobu se vyskytovala stribrna 159SW v Novem liskovci u zastavky ctvrte, ale v poslednich tydnech jsem ji tam uz nevidel
Brzdová kapalina se dává DOT 3/4 jak chceš a měly by se měnit každých 30000km nebo 24měsíců.Skippy píše:tady vidím že se přemílá uplně všechno a už tady je namočenej asi taky každy. Takže pár otázek, Dneska sem provetral auto a brzdy moooc slabě brzdí, mám bremba 2,4 JTDm, koukal jsem do nádržky, ta sice byla plna ale ta barva kapaliny nic moc, čili ji vyměním, někde tady na fóru bylo vlákno a v něm oscanovana nebo přímo nějaká stránka na všechny náplně co v alfě jsou (množství, typy,a kde se co lije ...) nikde to nemůžu najít. Nevíte někdo něco o tom? A další Destičky ty jsou taky už před smrti takže se chystam na výměnu i jich, Četl sem někde o nějakých barevných řadách, třeba červené, zelené modré atd. Třídilo se to podle stylu jízdy řidiče a podle toho jak to kdo měl rád. A taky nemůžu najít to vlákno a ani výrobce, Neslyšel někdo něco?
tak jo destičkyjsem už našel jsou to EBC greenstuff
Ahoj, nevim kde jsou intraky PPV, ale sraz bych urcite dal. Aspon vyzkousim kolik je vepredu mista. Nepojedes nahodou ted v tydnu na nakup do Tesca?SwimPixo píše:zdar, sice to nebola moja alfuska, ale byvam hned vedla v intrakoch PPV, v nedelu by som mal na nej prist a mat ju dva tyzdne v Brne. Ak chces, mozeme stretnut no mam limmuzinu, nie SW...jirkas píše:Ci pak je ta cerna 159SW (predpokladam 1.9) dnes pres den parkujici v Brne na Kolejni za VUTeckem(FEKT&Podnikatelska fakulta) u schodu k tramvaji? Priznejte se ...![]()
Zrovna neco takoveho se chystam poridit, tak bych rad prisel na cumendu. Pripadne se mohou ozvat i jini Brnaci postizeni timtosyndromem.
Jednu dobu se vyskytovala stribrna 159SW v Novem liskovci u zastavky ctvrte, ale v poslednich tydnech jsem ji tam uz nevidela motor 2.4JTD
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti