Ale túnyng budu mít sebou!

Ja si jedu zvopáknout dneska cestu do Brna... Pojedu s Caddy at vim cim mam za tejden jet a kudy:-).... 75kou bohuzel nepojedu... Stoji porad jeste v servisu....:-(hondzik píše:jo, letí... dorazily Ate powerdisc brzdy, vydoloval jsem nějaký díly ze 75tky a jdu se ponořit zítra italce pod sukně...
:-).hondzik píše:včera jsem se tak nějak šel podívat jestli pojedu na tom co je obuto... Nepojedu. Nadkachna měl pravdu, jsou na dojetíTakže jsme ještě objednal nový Brige... Rozpočet na tento sraz u mě začíná dosahovat slušných hodnot ( Koupě alfy, přihlášení, eko, gumy, brzdy, náprava, doprava, ubytování ...
) Kdybych jel Espasitelem mohl jsem prochlastat 30t
nie si sam som na tom podobne...a este je vobec otazne ci teda alfou pridemhondzik píše:včera jsem se tak nějak šel podívat jestli pojedu na tom co je obuto... Nepojedu. Nadkachna měl pravdu, jsou na dojetíTakže jsme ještě objednal nový Brige... Rozpočet na tento sraz u mě začíná dosahovat slušných hodnot ( Koupě alfy, přihlášení, eko, gumy, brzdy, náprava, doprava, ubytování ...
) Kdybych jel Espasitelem mohl jsem prochlastat 30t
To je tim nesyntetickym olejem...Petr147 píše:... jeste se podival na ten divnej zvuk od motoru...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti