Policie a vše kolem....
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policie a vše kolem....
pohybuji se po hlavnich tazich, Litomysl Mohelnice uz je jiny kraj, kraj Perniku a Semtexu 

Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
je pravda, že policajti dělali jenom svou práci... zkropit měli ty, co to vymysleli...V Belgii demonstrovali hasiči proti zvyšování důchodového věku a dali ochutnat policistům vlastní medicínu.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=_riKVQB3ROY[/video]
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
17. listopadu taky dělali eSeNBáci svojí práci.
zkorumpovaní papaláši a pijavice nabalené na ně, by měli poznat sílu ulice.
ale petr147 máš pravdu. ne na policajty, ale na parlament a ne z cisterny, ale z hovnocucu
zkorumpovaní papaláši a pijavice nabalené na ně, by měli poznat sílu ulice.
ale petr147 máš pravdu. ne na policajty, ale na parlament a ne z cisterny, ale z hovnocucu

Naposledy upravil(a) roberto37 dne 11.2.2012, sob 18:41, celkem upraveno 1 x.
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
V Beneluxu si umí udělat pořadek, jak si třeba Francouzi vydupali max. počet odpracovaných hodin, ceny pohonych hmot atd...vidím že hasiči z Belgie taky přemýšlí nad tím že v 67mi asi nebude moct dělat to co dělá, jen my dobrácí si necháme na hlavu nas...
pořadnou hromadu a když toho bude víc nevadí, zase to unesem, asi zabereme v práci a budem dělat už 20 hodin denně..to už vážně není normální co se tady děje.

AR 159 1.9 JTDm 16V 110 kw brzdy OFF, navi OFF, multifunkční volant OFF a ještě spousta užitečných vecí OFFFFF
Seat Toledo II 1.9 TDi 81 kw ( nesmrtelná teta )
AR 156 1.9 JTD 16V 100 kw 2005 Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
hele, JP si koupil bílou 

AR Giula 2,0 Super
tyvado píše:V Beneluxu si umí udělat pořadek, jak si třeba Francouzi vydupali max. počet odpracovaných hodin, ceny pohonych hmot atd...vidím že hasiči z Belgie taky přemýšlí nad tím že v 67mi asi nebude moct dělat to co dělá, jen my dobrácí si necháme na hlavu nas...pořadnou hromadu a když toho bude víc nevadí, zase to unesem, asi zabereme v práci a budem dělat už 20 hodin denně..to už vážně není normální co se tady děje.
Ono je to taky o tom, že o tom není u nás napsána ani čárka... Kolik lidí třeba ví, co se stalo s vládou na zkrachovalém Islandu?
http://media.memy.cz/2011/06/co-se-deje-na-islande/
Naposledy upravil(a) Petr147 dne 11.2.2012, sob 20:06, celkem upraveno 1 x.
No tak to je fakt že se o takových věcech raději nemluví, to je síla!
AR 159 1.9 JTDm 16V 110 kw brzdy OFF, navi OFF, multifunkční volant OFF a ještě spousta užitečných vecí OFFFFF
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
třeba nám Slováci ukážou cestu s Gorilou
AR Giula 2,0 Super
a pak si člověk přečte něco takového... http://www.novinky.cz/ekonomika/258846- ... -welt.html
ten národ nemá nárok na záchranu, proč někomu nutit něco, co nechtějí? Jo vlastně, když ona by tam spousta bank a zemí přišla o veškeré peníze, co tam za ty roky nepůjčovali... Ať Řecko padne na hubu, ať si ho rozeberou okolní státy, dělo se to celou historii lidstva, tak ať se to stane zas... Bude to bordel, ale jednou to příjde... tam není naděje na záchranu...
ten národ nemá nárok na záchranu, proč někomu nutit něco, co nechtějí? Jo vlastně, když ona by tam spousta bank a zemí přišla o veškeré peníze, co tam za ty roky nepůjčovali... Ať Řecko padne na hubu, ať si ho rozeberou okolní státy, dělo se to celou historii lidstva, tak ať se to stane zas... Bude to bordel, ale jednou to příjde... tam není naděje na záchranu...
Roubrt: mezi policijí demokratické země a policajtama alias posluhovačema jistého režimu je malinký, ale opravdu malinký rozdíl.... Však i to gestapo nakonec jenom plnilo státní zadání
Jinak jo, pojďme všichni protestovat. Všichni všem zvyšme platy, abysme se všichni měli dobře
To dává přece smysl, ne?
Je opravdu vtipné, že státní zaměstnanci (hasiči) protestují, používají k tomu státní majetek a zároveň je u toho nahánějí jiní státní zaměstnanci. Občan-poplatník, alias užitečný idi*t, může jen zaplesat

Jinak jo, pojďme všichni protestovat. Všichni všem zvyšme platy, abysme se všichni měli dobře

Je opravdu vtipné, že státní zaměstnanci (hasiči) protestují, používají k tomu státní majetek a zároveň je u toho nahánějí jiní státní zaměstnanci. Občan-poplatník, alias užitečný idi*t, může jen zaplesat

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo je nenutí ji dělat.Petr147 píše:je pravda, že policajti dělali jenom svou práci...
33
Kubas, jasně že to nedává smysl, ale my tu státní kasu nevykradli a doplácíme na to nejvíc a oni evidentně pořád mají málo! Tak to je vážně patová situace, doufám že to nemyslíš tak ať pořad čím dál víc zdražují a vymýšlejí nesmyslné poplatky a my tam budeme sypat čím dál víc aby toho mohli čím dál víc ukrást? 

AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
určitě je každý z nich takovej vatař, že si řekne, že neposlechne rozkaz, nechá se vyhodit, rodina to nějak zvládne, než si najde práci...zde. píše:Nikdo je nenutí ji dělat.Petr147 píše:je pravda, že policajti dělali jenom svou práci...
Dává náčelníku já bych vůbec nebyl protiKubas píše:Všichni všem zvyšme platy, abysme se všichni měli dobřeTo dává přece smysl, ne?

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
tyvado: No, řekněme že to je začarovaný kruh a dost těžko z toho najdeš východisko....
Řekům taky všichni nadávají, že nechtějí šetřit, ale tam ty dluhy taky nenasekali ti protestující lidi....
Jinak já do této diskuse zabředat nehodlám, nechci se pak na d-fens dočít, že jsem třeba kryptokomunista
Řekům taky všichni nadávají, že nechtějí šetřit, ale tam ty dluhy taky nenasekali ti protestující lidi....

Jinak já do této diskuse zabředat nehodlám, nechci se pak na d-fens dočít, že jsem třeba kryptokomunista

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Tak snad si tady nebudeme nadávat za to že někdo nahoře to pořádně po****l, no s Řeckem je to těžké, já tam byl kdysi hodně často a znám to tam dobře a nikdo je nikdy nemůže přirovnávat k tvrdě pracujícím Čechům...
No a z toho plyne otázka proč nás někdo straší Řeckem a že si máme věčně utahovat opasky, když jsme úplně jiní? Oni na rozdíl od nás ještě mají co prodat, co bychom tak prodali my? Zbrojovky které zrušili, JAWU, Škodu Plzeň, Poldi Kladno, veškeré železárny co na ostravsku patří Indům, nebo Rusům, nebo němcům škodovku? No ja mám kluci dojem že už bnemáme vůbec, ale vůůůbec nic.
No a z toho plyne otázka proč nás někdo straší Řeckem a že si máme věčně utahovat opasky, když jsme úplně jiní? Oni na rozdíl od nás ještě mají co prodat, co bychom tak prodali my? Zbrojovky které zrušili, JAWU, Škodu Plzeň, Poldi Kladno, veškeré železárny co na ostravsku patří Indům, nebo Rusům, nebo němcům škodovku? No ja mám kluci dojem že už bnemáme vůbec, ale vůůůbec nic.
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
Já chápu, že se musí makat, když se z toho máme vyhrabat, ale je špatně, když se musí vyhodit x stovek policajtů, protože na ně nejsou peníze, pomalu nemají co tankovat do aut, ale pak se na státních zakázkách promrhají obrovské peníze... je špatně, když hasič (případ z videa) má jít do důchodu v 58, ale stát jim to posune na 65... co má takovej hasič v 65 dělat? je špatně, když se zvedá daň na potraviny, daň na pohonné hmoty... to je jednoduchá logika - pokud to funguje, zdaňme to; pokud to funguje i po zdanění, regulujme to; pokud už to nefunguje, dotujme to...Kubas píše:Jinak jo, pojďme všichni protestovat. Všichni všem zvyšme platy, abysme se všichni měli dobřeTo dává přece smysl, ne?
právě ti lidi si to nepřímo nasekali, jen jim na to vláda stále kývala, zadlužovala a oni si užívali bubliny, která teď praskla...Kubas píše:tyvado: No, řekněme že to je začarovaný kruh a dost těžko z toho najdeš východisko....
Řekům taky všichni nadávají, že nechtějí šetřit, ale tam ty dluhy taky nenasekali ti protestující lidi....![]()

AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
To je problém demokracie, aby tě lidi volili musíš jít cestou populismu (teď jsem objevil Ameriku) a po nějaké době je to neudržitelné. Ale žádný lepší systém není..na druhou stranu Gaussova křivka je neúprosná, takže se takhle budeme plácat tak dlouho, jak jen to půjde.
33
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Beztak neni, ale povolání si zvolil svobodně.Petr147 píše:určitě je každý z nich takovej vatař, že si řekne, že neposlechne rozkaz, nechá se vyhodit, rodina to nějak zvládne, než si najde práci...zde. píše:Nikdo je nenutí ji dělat.Petr147 píše:je pravda, že policajti dělali jenom svou práci...
33
Chtě nechtě musím pochválit práci pražské městské policie. Prvního února mě se služebákem cvakul radar na sjezdu k barranďáku a včera už do práce dorazilo předvolání - tomu říkám rychlost úředníků

AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Ale to řídil zase váš ruský obchodní partner který byl u vaší firmy zrovna na návštěvě, ne? 

33
Tak tuhle ještě neznám 

AR 159 SW 2,2 JTS Ti
Teda chlapci nestačím zírat a můj úžas nezná mezí. Jak je to možnééé. Jak mi mohla uniknout taková diskuze, za kterou se svého času pranýřovalo a peskovalo. Kde jsou moji dávní Oponentsboys? Že by nastala názorová vyzrálost a tolerance? Nemohu tomu uvěřit.
Že by snad každodení realita otupila vyznání jedinné a svaté pravdy a kritické názory na polistopadový zázrak již nebyly brány na boží soud???
Vidím, že sem budu muset asi zavítat častěji..
PS: K tématu diskuze abych také přilil trochu Selenie do ohně dodám ,že policie a hasiči nebyli nikdy v takovým srabu jako dnes a bude to stále horší. Těm, kteří jsou znalí situace je důvod naprosto jasný,těm kteří nevědí a jsou ze zásady protipolicejně naladěni lze jenom přát, aby policii nikdy nepotřebovali.

Že by snad každodení realita otupila vyznání jedinné a svaté pravdy a kritické názory na polistopadový zázrak již nebyly brány na boží soud???

Vidím, že sem budu muset asi zavítat častěji..
PS: K tématu diskuze abych také přilil trochu Selenie do ohně dodám ,že policie a hasiči nebyli nikdy v takovým srabu jako dnes a bude to stále horší. Těm, kteří jsou znalí situace je důvod naprosto jasný,těm kteří nevědí a jsou ze zásady protipolicejně naladěni lze jenom přát, aby policii nikdy nepotřebovali.

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS