http://ulozto.cz/xSCMW42G/navod-na-opra ... 59-sw-docx
Risso píše:Normoš vytahováky pro Blaupunkt.Koupis třeba tady:http://www.autokom-audio.cz/636,cz_klic ... -phil.html
undermeadow píše:Na to vytahování navigace jsem použil tuším M4 závitovou tyč ohnutou do tvaru L a šlo to krásně.
Reggi píše:Ahoj, koupil jsem si nove autokoberecky a mam tam vyrez na ty tupliky a taky jsem je k tomu dostal, ale v aute zadne take upevneni nemam takze ti je muzu dat, stejne je nevyuzijumartjan159 píše:Nevíte někdo, kde bych sehnal 2ks příchytek na koberce - viz foto. Chtěl jsem si je objednat přímo v AR, ale mají jen balení po 20ks a za 1ks chtějí 36kč, tak mi přijde trochu moc dávat 720korun, když potřebuju jen 2 kousky
Ak máš DPF-OFF, tak premenlivý interval bude +- 35 až 40 tis. km(od poslednej zaznamenanej výmeny oleja v RJ), než sa auto ozve o výmenu oleja (teda ak pritulka nejazdi prevážne po meste). Do tej doby nemusíš riešiť nič. Ja som v rámci jedného intervalu bez mazania v diagnostike menil olej už 2x (po cca 7 tis. km kvoli veku oleja) a furt mi diagnostika píše, že do ďalšej výmeny mi zostáva okolo 30.000 km, takže pravdepodobne vymením olej cca 5x, než sa auto o výmenu konečne prihlási.Rasputin píše:tak este raz sa vratim k tej antene, bolo to nakonec ako bolo spomenute, ze ten bimbasek co trcal tak nanom bol aj nasrobovany zbytok z antenneho pruta, na nestatsie vsak to bolo tak hrdzave, dokonca az hnile, ze som len prilozil kombinacky, fakt jebne pouzil silu na odtoahnutie a bimbis sa cely odlomil. Ta antenba nebola zrejme koser uz davno predtym.
A este mam otazku, pred nejakym casom sme menili v pritulkinej olej, ale nebol zmazany ziadny servisny interval, ci ine hodnoty. Auto bezi super, po zasunuti kluca sa rozsvieiti hladina oleja ze je max, a po nastartovani nejaky cas blika olejnicka. Ma nejky vplyv na chod, ak su tieto intervaly neni zmazane v ECU? Alebo casom si moze mysliet ze olej neni dlho meneny a zacne skakat do nudzaku ci ine prekvapko. Auto ma DPF off.
dakujem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti