Jinak si myslím, že pro 1.9 je ta 74Ah OK. Alespoň podle toho,co jsem dneska šechno přečetl.
Banner jsem dostal od ÖAMTC když jsem byl v Alpách nepojízdný (vyšťavená bat) a zatím spokojenost.ryb píše: Nevím jaké máte zkušenosti s jinými výrobci, ale v AR155 mám Bannerku z roku 2009 a teda nic moc. Už mě párkrát vypekla. Nechci dělat negativní reklamu, ale to stejné mi potvrdili i elektrikáři, kteří se u nás v podniku starají o 400 busů. Údajně baterky od Bannera z roku 2004 byly dobrý, donedávna je brali. Ale postupně to šlo z kopce a teď tam dávají od Varty. Prý jsou teď lepší.
Prý že, pokud nová baterka leží víc jak půl roku v regále obchodu, tak jí nemám kupovat. Čím mladší, tím lepší.
Presne tudle mam uz rok, a kupoval sem ji v tom samem obchode a muzu jen doporucit...sunic píše:Já jsem kupoval teď 14dní zpátky taky Vartu Silver Dynamic 74Ah 750A za moc hezkou cenu na http://www.battery-import.cz/varta-silv ... --12v--e38 a "zatím" po dvou týdnech spokojenost, točí jak divá a chytá na brnk. V poledne objednaná, hoďku na to potvrzení o expedici a druhý den dopolko doma.
..
'---___sunic píše:Já jsem kupoval teď 14dní zpátky taky Vartu Silver Dynamic 74Ah 750A za moc hezkou cenu na http://www.battery-import.cz/varta-silv ... --12v--e38 a "zatím" po dvou týdnech spokojenost, točí jak divá a chytá na brnk. V poledne objednaná, hoďku na to potvrzení o expedici a druhý den dopolko doma.
Teď ještě testuju plnou nádrž OMV MaxxMotion Diesel a spotřeba tak 0,2l dolů, auto mi přijde pocitově živější, ale ještě jsem čekal tišší chod motoru, co jsem tuším tady četl, ale to zatím moc nepozoruju. Ale ta živost je tam určitě znát.. včera mě v noci cestou z práce provokoval nějakej polskej Passatista a já se teda "nedal", když má Alfice takovýhle "krmení" a nějak jsem tam během mžiku měl 190. Pak jsem si teda uvědomil, že jedu na okresce, sice v jednu ráno, ale potkat v týhle rychlosti kance, asi by to bolelo, tak jsem radši zkrotl. Ale fakt mě potěšilo, jak to jelo..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti