Policie a vše kolem....
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Re: Policie a vše kolem....
Jsou to modry stroboskopy... Toho naseho uz mame zdokumentovanyho... 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Za Varama mě změřili Octávou a to jsem i chvíli pochyboval to nejsou policajti. Jediný rozlišení na který jsem přišel bohužel pozdě zní - dva buzíci v košili vevnitř. 

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
- Sgt.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Neoznačoval bych dopravní policisty slangovým názvem pro kuřbuřty, řiťopichy, bužírky, bukvice, homouše a tak podobně, jsou to poctiví a morální lidé zodpovědně dělající svou práci.
A to ani přes to že jejich práce není příliš oblíbená.

A to ani přes to že jejich práce není příliš oblíbená.

BMW e39 525i M-paket -Herman
BMW e36 320i@141kw cabrio - Hans
R.I.P. AR 159 SW Ti 2,4 JTD-M 154kw - skurvená srno
R.I.P AR 159 SW 2,4 JTD-M 147kw - Matyldo dobře si je ochránila! EX AR 156 SW 1,9 JTD-M 110kw
R.I.P AR 159 SW 2,4 JTD-M 147kw - Matyldo dobře si je ochránila! EX AR 156 SW 1,9 JTD-M 110kw
To nebylo označení kvůli jejich práci, ale kvůli tomu jak to v zrcátku vypadalo.
Faktem prostě je, že když za sebou uvidíš Passata nebo Octavii s dvouma košiláčema vevnitř tak to stojí minimálně za pozornost a zpomalení. 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
No hlavně když je to fest zatmavený
AR 159 1.9 JTDm 16V 110 kw brzdy OFF, navi OFF, multifunkční volant OFF a ještě spousta užitečných vecí OFFFFF
Seat Toledo II 1.9 TDi 81 kw ( nesmrtelná teta )
AR 156 1.9 JTD 16V 100 kw 2005 Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
Seat Toledo II 1.9 TDi 81 kw ( nesmrtelná teta )
AR 156 1.9 JTD 16V 100 kw 2005 Ex
AR 147 1.9 JTD 85 kw Ex
AR 147 1.6 TS + LPG Ex
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, ale mě jsou známí jako čerti, chlupatý, fízlové, hluchavky ale ty tvé pojmy neznámSgt. píše:Neoznačoval bych dopravní policisty slangovým názvem pro kuřbuřty, řiťopichy, bužírky, bukvice, homouše

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- Alah
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
tuta146 píše:Mohu tě ujistit, že Ramer umí měřit cokoliv, jakkoliv a kdekolivByl jsem osobně u toho když se předváděl němcům namontovaný na Felicii, byli úplně vyřízení. Oni si musí hrát s vodováhou a nastavením u stacionáru, no a český "krám" jenom zapneš ve vyhrkané káře a bere posměru, protisměru, všechno bez ohledu na tvojí rychlost.
Místo Beltronicsu bych šel do Valentine.
Mám 2 roky, co mám Alfu, Belltronic Euro65, a jsem spokojený, měření na odjezdu,cca150m před a na příjezdu 250m na 4proudé silnici...
Jinak pro všechny, kterí jezdí skrz Olomouc na Ovu, tak měří s trojnožkou a sedíc rybářské sesličce schovaní u Lukoilu cca 250m za hodolanskou křižovatkou a výběr je o dalších 300m dál u Čepra. A nebo měří laserem rovnou od čepra. :-) a s následným výběrem tamtéž.
Měří se tak 2x do týdne.
Na měření laserem jsem zatím neměl štěstí, a nebo můj přední parkovací senzor, žádné "rušení" svojí funkce nezaznamenal...ale funguje, protože se mi občas ozve pod dálničním IR přísvitem.
Když jsem to už nakousnul....občas se mi Belltronic rozbliká na dálnici,falešný poplach....ale od čeho?...benzínka žádná (občas chytá dveře)....mně napadl aktivní tempomat...ale je možné aby byl na stejné frekvenci (nebo spíš pásmu frekvence) jako RAMER?
Brera 2,4 JTDm zvaná Matylda
144kW 420Nm
Si vis pacem, para bellum
144kW 420Nm
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
V1 mi chytá auta která hlídají bezpečný odstup (eg. S60). Nemohlo by to být ono?
33
- Alah
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
mohlo..ale může to být na stejné frekvenci...??
144kW 420Nm
144kW 420Nm
Ramery běhaj cca na 34GHz a radary používaný v aktivních tempomatech na cca 24GHz, alespoň co jsem tak našel.
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Je tu vlákno o antiradarech tuším, tam jsme se o tom bavili. Otázku falešných poplachů nevyřešíš (nebavím se o krámech které nejsou naladěné na zúžené Ka pásmo, bohužel častý problém Beltronicsu) pokud to hned na místě nevyřešíš. Tempomat je mimo, ale třeba V1 reaguje na IR přisvícení stejně jako psal Alah o Beltronicsu, takže stačí, když má někdo v autě zapnutou kameru. To samozřejmě platí i pro původní dálniční passaty 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- Alah
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
tak poslední...at nejsme OT. Beltronics mám na Ka pásmo +-80MHz, takže zúžené. ukazuje mi přímo frekvenci...tak si občas zkontroluju, je fakt, že kluci mají RAMERY opravdu dobře naladěné...nikdy nebyly víc jak 10MHz mimo jmenovitou frekvenci-
A ty IR přísvity mi občas pobere "parkovací" senzor...:-), u beltronicsu je to laserové čidlo spíš vtip na laserový detektor :-)
A ty IR přísvity mi občas pobere "parkovací" senzor...:-), u beltronicsu je to laserové čidlo spíš vtip na laserový detektor :-)
144kW 420Nm
144kW 420Nm
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem mela tu cest popovidat si s nemeckou kriminalkou, po ceste dom z dovci, nas zastavily a vyzpovidaly, prohledaly cely auto, jak kdyby dve mlady holky v mini aute mohly neco pasovat...asi jsem nemela rikat ze jsme v Holandsku stanovaly, kdyz byla kosa, vichr a snezilo jim na hlavu, pak uz otazka jestli smi prohledat auto a jestli nemame u sebe drogy mohla byt ocekavana
Kdyz jsem slysela nekde ze to policajti v nemec trochu prehani, moc sem tomu neverila...ale priznam, ze vcera jsem se pri tom zatahu na nas (zezadu se odnikud vynoril bavorak s majakem a prilepil se mi na zadek a vepredu najednou policejni dodavka) fakt celkem rozklepala
Ps: taky jsem jednomu nemohla vysvetlit ze vezem cukr..a vzhledem k tomu ze byl trtinovy, tak jsem mu opakovala jen braun, braun a on furt vydesene koukal...ted mi sef rikal ze v Nemecku znamena braun pervitin..znate to nekdo jako slang? fakt to tak je?
zas by to vse vysvetlovalo 

Kdyz jsem slysela nekde ze to policajti v nemec trochu prehani, moc sem tomu neverila...ale priznam, ze vcera jsem se pri tom zatahu na nas (zezadu se odnikud vynoril bavorak s majakem a prilepil se mi na zadek a vepredu najednou policejni dodavka) fakt celkem rozklepala

Ps: taky jsem jednomu nemohla vysvetlit ze vezem cukr..a vzhledem k tomu ze byl trtinovy, tak jsem mu opakovala jen braun, braun a on furt vydesene koukal...ted mi sef rikal ze v Nemecku znamena braun pervitin..znate to nekdo jako slang? fakt to tak je?

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
nechcem byt zla, ale na tom P.S som sa pobavila 

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
A sakra, tak to jsem fakt neznala
ja uz byla pak vztekla proc nedokaze pochopit braun a ze dna tasky jsem zacla vytahovat dalsi veci a rikam schvalne ze penize jeste prevazime, to zbystril jeste vic...a pak sem dodala schokolade geld a vyndala takovy ty coko dukatky
se uz teda asi nedivim proc nas drzely tak dlouho a prohlizeli i kapsu tasky s pradlem 

- Sgt.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Seš opravdu drsná! 

BMW e39 525i M-paket -Herman
[-o<dolphin7 píše:Vcera jsem mela tu cest popovidat si s nemeckou kriminalkou, po ceste dom z dovci, nas zastavily a vyzpovidaly, prohledaly cely auto, jak kdyby dve mlady holky v mini aute mohly neco pasovat...asi jsem nemela rikat ze jsme v Holandsku stanovaly, kdyz byla kosa, vichr a snezilo jim na hlavu, pak uz otazka jestli smi prohledat auto a jestli nemame u sebe drogy mohla byt ocekavana
Ps: taky jsem jednomu nemohla vysvetlit ze vezem cukr..a vzhledem k tomu ze byl trtinovy, tak jsem mu opakovala jen braun, braun a on furt vydesene koukal...ted mi sef rikal ze v Nemecku znamena braun pervitin..znate to nekdo jako slang? fakt to tak je? zas by to vse vysvetlovalo

ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super
radši bez komentáře
PS:
Tzv. český heroin (slang. braun) ve skutečnosti není heroinem. Jde o směs opioidů (hydrokodon, dihydrokodeinon) vyrobených z kodeinu. Účinky je podobný spíše morfinu.

PS:
Tzv. český heroin (slang. braun) ve skutečnosti není heroinem. Jde o směs opioidů (hydrokodon, dihydrokodeinon) vyrobených z kodeinu. Účinky je podobný spíše morfinu.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Vy se smejete, ale my jsme mely s kamaradkou fakt celkem stazeny zadky strachy
a mrznout venku pul hodiny jeste kdyz snezi taky neni nic prijemnyho..priste budu drzet hubu, kdyz neumim slang (kdo to ma vedet co je to braun, kdyz to neji) a mozna nas pusti po peti minutach
schoko dukatky byly na odlehceni, ale asi to melo opacny ucinek, a pan si myslel, ze i ja pozila braun, kdyz uz jedem z toho Holandska

- hondzik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
To je taky pak radost. Mě akorát celkem rozebírali v Anglii na hranicích, ale ve vší slušnosti.
a ve čtvrtek jsem dostal po 8mi letech 100,- pokutu za to že jsem neměl platnou zelenou kartu. Lépe, měl jsem tam už novou na květen 2012-2013... Předtím opravdu buzerace za 17" kola na espiku, žlutý mlhovky a folie na oknech. Měřáček neměli, tak jsem tvrdil že jsou ok. Bylo mi to u pr, jel jsem z porodnice, nespal jsem 40 hodin, tak jsem mu dal kilo a jel... Ale opravdu buzerovat a kasírovat
a ve čtvrtek jsem dostal po 8mi letech 100,- pokutu za to že jsem neměl platnou zelenou kartu. Lépe, měl jsem tam už novou na květen 2012-2013... Předtím opravdu buzerace za 17" kola na espiku, žlutý mlhovky a folie na oknech. Měřáček neměli, tak jsem tvrdil že jsou ok. Bylo mi to u pr, jel jsem z porodnice, nespal jsem 40 hodin, tak jsem mu dal kilo a jel... Ale opravdu buzerovat a kasírovat
Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo