Takže zbytečně těžká motorizace na předku co trpí.

BMW má ještě těžší třílitr v dieslu a nevšiml jsem si že by nějak trpěl.pekony píše:Všichni víme,že alfa není o obsahu motoru, ale o jízdních vlastnostech.![]()
Takže zbytečně těžká motorizace na předku co trpí.
V podstatě závidím, ale když jsi uvědomím, že se stejnou spotřebou lze jezdit třeba s BMW M3, Audi RS4 nebo Lexusem IS-F 5,0 V8, tak to už tak ideálně nevypadá. Prostě všechno od 3,0 V6 nahoru už o spotřebě není, to je zábava, jen ne na každodenní lítačku.Balanta píše:já jezdím za průměrných 12,5 l benzínu
xjohny píše:Chrysler, né GM
Martas 01 píše:Len za zmienku cestu chargerom 3.6l v6 5st. automat na trati cca 1200km sme v 4och absolvovali za ave. 7,6l/100km a to som cumel jak puk.
nebylo to spis v tech jejich galonech nez v litrech pak by to sedelo.
Martas 01 píše:Len za zmienku cestu chargerom 3.6l v6 5st. automat na trati cca 1200km sme v 4och absolvovali za ave. 7,6l/100km a to som cumel jak puk.
nebylo to spis v tech jejich galonech nez v litrech pak by to sedelo.
JardaB píše:Ja teda dnes najel 400km po nasich okreskach, nadherne pocasi, a kousek dalnice, spotreba 6l a vzhledem k tomu, ze v kazdy dire byli schovany organi s radarem, jednou i na okresce v doliku s prehlednym klesanim z obou stran, tak myslim, ze pokud nekdo nema ambice na okruhy, tak dyzl je ideal ;-)
No pises, ze len o malo vecsia , ale ja na ceste do prace som min. prvych 5km na spotrebe cez 12l (2km mesto), jak to mas ty?tyvado píše:=D> No vidíš, od 5,9 do 6,2 se pohybuju ja podle toho kde jezdim a spotreba za studena mi prijde jen o malo vetsi a na par km je alfa zahrata, tak nevim jaky to muze mit vliv Acmilan?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti