Spíš v UK bude potřeba střízlivá osoba na sedadle smrti která bude myslet na to že jedem obráceně

Pane policajt, on nepil, on to má v krvi normálně

V čechách se skoro nevidíme,tak třeba to klapne.-):-):-). Jedeme do Erithu myslím:-).Pavli píše:London CALLING!![]()
V těch dnech jsem ve Staines upon Thames - třeba by mohlo dopadnout nějaké London coffee!
Ja to našel i na google maps jestli se nepletu-street view bohužel neobsahuje cesty na vrakovišti aby sme se podívali:-).hondzik píše:jak debil to teď googlim kam vlastně jedem a Venca má pravdu. Někam v tyhle místa + - 10km
Už to šéfuju,ale asi to neklapne,bo by sme ho potřebovali už ve čtvrtek a takhle rychle to asi nedají... Už sem slečně volal:-). Tak se na Jedlovou svezem 159TBI snad:-).PetrGTV píše:Budem ready :-)
Jinak pokud vím, tak Pivrnec vyhrál z Imofy auto na víkend, docela by se hodil Voyager ......
Děkuji, vedu v patrnostiSkury píše:Zde.: Když budeš něco potřebovat z GB a bude to přibližně na cestě Birmingham-Dover, tak se to dá nějak pořešit... i nárazníky. ;)
Však si u Hondzika v dílně viděl jací sme magoři:-):-):-).Skury píše:Hondzik: Hehe, že já jsem ti četl ty maily od prodejce...Takhle fakt naboucháš espika po střechu a chlapci pojedou domů stopem.
Zde.: Když budeš něco potřebovat z GB a bude to přibližně na cestě Birmingham-Dover, tak se to dá nějak pořešit... i nárazníky. ;) Bohužel jsem to zjistil už pozdě, jinak by se asi Veloce bodykit vzal tímhle stylem. Ale oni tam stejně jedou jenom aby víkend nesmrděli doma a koukli se taky na moře.![]()
Kdyby měl V6 turbo bude druhá otočka:-):-):-).Skury píše:Jinak, chlapci... Vy nevíte, do čeho fakt jdete...
Maník mimojiné má na prodej třeba třílitra za pár korun... ;)
http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Romeo-3- ... 500wt_1204
BeztakPetrGTV píše:myslíte, že se do spasitele vejde i špajzka na třílitra?
Radši ne.... Zkusím hledat spíše okolo:-). Busso je i na Espasitele velký sousto..:-):-):-)Skury píše:Mám se ho zeptat, Véno?
Beztak má v hajzlu vačkySkury píše:Maník mimojiné má na prodej třeba třílitra za pár korun... ;)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti