jinak autíčka z Shellu... Už jsem schopnej uspořádat slušnej Ferrari day i s dysciplínama jako F40 cup. Možná bych už zvládnul postavit i návěs za kamion

tak začátkem srpna bude volná moje alfa 2,4jtdm 10/2005 tak kdyby jsi to myslel vážně bude volná, cenu si představuju 120000 vic moje vlákno v našich alfách, dostávám služebáka a tak budu čekat ve služebním na giuliettu.Vavri - Corse píše:oliv3ra: Tak chvilku vyčkávej a uvidíš, třeba se to nakonec nějak vyvrbí.A je, je, přesně jak říkáš. Zajímalo by mě, jak jsou na tom ty ostatní ''prémiový'' paliva, jestli brát-nebrát. Ah, těžko říct, jeden by z toho všeho zestárnul.
![]()
maara77: Kvůli těm lego autíčkům, bych tam tankoval takyMěl jsi mě nechat, poskládal bych ti ho ještě na pumpě
A jo, taky mi to přišlo, něco na tom asi bude..
Jinak.. včera jsem se svezl v jedné 156ce 2.4 jtd místního Alfisty, kterej jí měl pěkně překopanou, kolem 200 hp a ten zvuk pětiválce je silně návykovej.. Kdyby někdo vlastnil 156 2.4 jtd obdobné hodnoty, co moje 156 a chtěl by nějakou změnu, nějaké výměně bych se vůbec nebránilTakže kdyby někdo, sem s tím
Protože už jsem si zajezdil v 100kW pětihrnku ve 166, tak mě láká až dvacetiventilVavri - Corse píše:oliv3ra: Souhlas, ať už s V6 nebo s červeným FerrariJak to tak pozoruju, s autíčkama od Shellu jsem lehce pozadu
Mám na to stejnej názor. Když busso, tak abych ho uživil. Alternativu s plynem neřešit [-o< Nafta tam nepatří, ale jak říkáš, 'ALE'.. Třeba po svezení v pětiválcových kamnech by člověk i změnil názor
Kur*a, stejně mi přijde, že nafta v Alfách není vůbec špatná
![]()
Kurňa, ti italové jsou stejně borci, vidlicovej pětiválec, to se jen tak nevidíVavri - Corse píše:Po svezení ve V5 v Marové 166 ...
Služebního http://www.auto.cz/vw-passat-r36-policie-5885Vavri - Corse píše:Otec měl Passata R36, než ho před 3 týdny rozstřelil na autobahnu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host