Milano75 píše:mno tak když to schrnu tak úprava převodvky na jiný převody je blbost hlavně z finančního hlediska,
souhlasím - proto je lepší dát do dvoulitra ts převodovku z třílitra ta je delší
Milano75 píše:upravovat motor U TSka je podle mě taky blbost myslím si že je lepší koupit motor V6 od alfy co už těch 250 HP má od výroby
soulasím s neupravami, nesouhlasím s V6 250 HP - drahé zbytečně - a šest válců více žere, to už se vyplatí udělat z 3,0 V6 3.5-3.7 objemově, což vyjde levněji než GTA motor s instalací elektroniky
Milano75 píše:řekl bych že pocit bezpečí při rychlosti 200 je u 75 menší než třeba u oktávky....
mám větší pocit bezpečí než u lámající se měkké 156, kterou jsem měl taky. A v ochcávce nejezdím takže nevím... stačilo mi vidět pár havárek ochcávek - vím jedno , je to bezpečnější než 156, ale mrtvoly z toho taky vynášejí.
Milano75 píše:navíc jezdit s 75 víc jak 160 bych řekl, že je o hubu
mám to taky vyvařený, čepy nové, silenty nové a tvrdší, koni tlumiče 16ky nízkoprofiláče a drncá to jako prase, navíc mi to pořádně nejde udržet na silnici ,protože mám něco s geometriíí a to je seřízená

tak to se musí seřídit na digitálu ta geomka a hlavně tam kde to mají ještě v programu. 16 tky nízkoprofiláče jsou na 75 tku absolutně zbytečné neřkuli nedobré vzhledem ke kvalitám našich cest. Proto mám 185/60 r14 - bohatě stačí , a nemrzí mě když někde nechám dva mm vzorku na driftu. Moje drží na cestě jak přibitá i ve vyšších rychlostech než 160 km.