Moc pěkná jízda s Cliem! Jen ten čas GTV nevěřím:-). Vždyť si ho vždy před cílovkou dojel:-).Flp píše:Mě ten čas taky přijde divnej, protože na začátku jsem mu s cliem stačil a v zatáčkách ještě doháněl. Tady je video: https://youtu.be/Knbd-A4wKDA A to jsem zajel nejrychlejší kolo lehce pod 2:10. Ale pak prý opravil něco s palivovým čerpadlem a začalo to jet, ale to už jsem neviděl a z tý jízdy už není žádný gps log ani video..
je videt ze se tam mistama spis coura, to nebyly kola na cas, taky jedes naplno az to treti kolo - to je slusne jety.....Flp píše:Mě ten čas taky přijde divnej, protože na začátku jsem mu s cliem stačil a v zatáčkách ještě doháněl. Tady je video: https://youtu.be/Knbd-A4wKDA A to jsem zajel nejrychlejší kolo lehce pod 2:10. Ale pak prý opravil něco s palivovým čerpadlem a začalo to jet, ale to už jsem neviděl a z tý jízdy už není žádný gps log ani video..
Navíc to zmiňované GTA je Skerova 2.5?(nevim):-).enzo156 píše:Asi tak, nebo je to počítaný jako součet nejlepších mezičasů ala Giulia QV na smyčce, asi ani tak ne.
Téda to je ale káraenzo156 píše:Jo je to ona, Elba Racing
Je to sice 2.5 v papírech, ale na mácháči za sebou nechala nějaké to gta :-)Pivrnec911 píše:Navíc to zmiňované GTA je Skerova 2.5?(nevim):-).enzo156 píše:Asi tak, nebo je to počítaný jako součet nejlepších mezičasů ala Giulia QV na smyčce, asi ani tak ne.
To je Elba racing edice, GTA se může jít zahrabatSkera píše:Téda to je ale káraenzo156 píše:Jo je to ona, Elba Racing
Jo myslím že i to moje:-).Skera píše:Je to sice 2.5 v papírech, ale na mácháči za sebou nechala nějaké to gta :-)Pivrnec911 píše:Navíc to zmiňované GTA je Skerova 2.5?(nevim):-).enzo156 píše:Asi tak, nebo je to počítaný jako součet nejlepších mezičasů ala Giulia QV na smyčce, asi ani tak ne.
Celý výjezd ze zatáčky jsem měl plný plyn a Karel jen došlápl a zmizel mi ;-)
rossogtv píše:ten Most jsme meli s zavodni 75 3.0 nejlepe za 1:58 na semislikach, vetsinou 2:02 - 2:04, jenze to je 180HP/250NM. Pokud ma 350HP/450NM, coz zrovna u tohoto motoru jde, nevidim duvod proc to nemuze minimalne 1:55 udelat. Amaterske E36 M3 zvladnou 1:50 taky.....Klicove vidim zatacky 10 a 13, pokud to tam zvladne dobre, bude cas dobrej.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti