Tak jsem se teď probudil po noční a začal jsem se přeharbovat papírama, co jsem z ní včera ještě za tmy vyndal. Jako lidi masakr! Tahle Alfa je koupená jako nová u stejnýho pordejce, jako moje předešlá Superka!!!!!
V origo kožených deskách jsem našel: Servisku vyplněnou až do 140.000 km (teď má 190.000, takže se dá říct, že je v podstatě do teď servisovaná

), kožené pouzdro na doklady s logem AR, samozřejmě všechny možné manuály (dokonce přímo k QV), dodatkový manuál k Recaro sedačkám s pamětí (ty co po nich touží Ladin), ale hlavně naprostou raritu - katalog příslušenství k AR 164. Něco takovýho jsem v životě neviděl, udělám nějaký fotky. Masakrální je tam například dětská sedačka, nebo vestavěnej telefon. Jsou tam i všechny možný kola...
Teď k autu. Včerejší první postřehy jsou takový, že to neni tak hrozný. Předběžně to vypadá na přetěsnění sání, nový svíčky, palivovej filtr, střed a konec výfuku a jinak se zdá ok. Normálně to startuje. Jen teda je to trochu víc pobouchaný, než jsem si tehdy stačil všimnout, ale nic dramatickýho. Odpoledne dodám nějaký fotky