to rozstřelil na Borku u BudějcKubas píše:ten už to tuším někde rozstřelil, teď má Audi R8 a je s tím mnohem spokojenější než s Ferkem

to rozstřelil na Borku u BudějcKubas píše:ten už to tuším někde rozstřelil, teď má Audi R8 a je s tím mnohem spokojenější než s Ferkem
Ferko prodal Evropě2 a to ho po tom dalo výherci nějaké soutěže.roubrt37 píše:to rozstřelil na Borku u BudějcKubas píše:ten už to tuším někde rozstřelil, teď má Audi R8 a je s tím mnohem spokojenější než s FerkemMyslel jsem, že si pak pořídil jiný
http://www.youtube.com/watch?v=lcqfahzpQ1ccepppp píše:když jsem to poslouchal v radiu tak jsem se malem pochcal smíchy to byl trouba co to vyhral sežeňte někdo nějaky link . a poslechně te si to .
Myslím že sme kolem toho tenkrát projížděli,ale nejsem si jistej jestli jako kolona na ČB srázek nebo když sem jel na dovču:-).roberto37 píše:to rozstřelil na Borku u BudějcKubas píše:ten už to tuším někde rozstřelil, teď má Audi R8 a je s tím mnohem spokojenější než s FerkemMyslel jsem, že si pak pořídil jiný
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host