no to nevim tedakejml píše:Pokud auto po chipu kouří a vidíš to dokonce v zrcátku (!), je tam někde chyba. Buď v HW nebo v SW.

no to nevim tedakejml píše:Pokud auto po chipu kouří a vidíš to dokonce v zrcátku (!), je tam někde chyba. Buď v HW nebo v SW.
ze by dalsi clove co se snazi namluvit ze cipovane aute nema hulit??uz se musim opravdu smat.Richie aby Te tu jeste nezviklali k uprave zpet hele...asi mas v jednotce spatny hard disk ze to kouri..Richie píše:no to nevim tedakejml píše:Pokud auto po chipu kouří a vidíš to dokonce v zrcátku (!), je tam někde chyba. Buď v HW nebo v SW.
Sarkan mi to tedy tvrdi, ale asi to plati o novem aute a ne u 10 let stare plecky jako mam ja...ja si myslim ze mam na aute vsechno v cajku ale stejne mi to kouri kdyz dam plnej korek...hlavne pokud nema turbo dostatecne otacky a ja dupnu az na podlahu....to pak huli a huli dokud nezacne turbo plnit....pri normalni jizde...rozumej do 3/4 plynu to nekouri prakticky vubec...
udajne sem slysel kdyz nekde dela cip nemel by shat na plnici tlak turba a ani neprodluzovat dobu vstriku..dochazi pak k propalovani pistu..jen co se povida..kejml píše:Nemyslím si, že podmínkou kvalitního chiptuningu je vočouzená prdel. Zejména pokud je v autě elektronicky regulované turbo.
Ale proti gustu...
Nemám zkušenosti s mechanickým turbem u JTD 100 kW. Tady jsem ochoten připustit, že než to začne plnit, zahulí. Ale pokud to trvá víc než půl vteřiny, byl bych nervózní. JÁ bych byl nervózní.
A protože, jak vidím, je tu odborníků víc než dost, nemá cenu, abych svými předpotopními tlachy tento thread dále zasviňoval.
S pozdravem Ať vám to hulí
kejml
no me to po 10 mesicich neukazalo nic...az ted pred tydnem ta hlaska,priliz vysoky tlak...tak nevim no...neresim to .asi bych se zblaznil s tohokejml píše:drtikols: hezky sis to vztáhl jen na sebe :-P
Na většinu Tvých otázek neumím detailně odpovědět, protože nejsem ani chiptuner ani doktor. Jsem úředník.
Ale mám tušení, že zvýšení dávky paliva se dá docílit jednak prodloužením délky vstřiku při nezměněném tlaku v railu, nebo zvýšením tlaku v railu při nezměněné délce vstřiku. Nebo kombinací obého.
Stejně tak ze svého pohledu nevidím důvod, proč s citem rozumně nezvýšit plnící tlak, pokud to jde. A je jedno, jestli SW nebo HW cestou. Protože když přidáš další naftu, musíš na její spálení někde vzít další vzduch. Hulení je pouze výsledek nesprávného poměru nafta/vzduch - málo vzduchu na tolik nafty.
S tou hláškou z diagnostiky jsem si užil svoje. Způsobuje to buď vadný DRV ventil, nebo protékající přepad na vstřiku. A nebo také příliš zvýšený tlak v railu v důsledku nekvalitního chiptuningu.
DRV odejde dříve u chipovaného auta, protože musí regulovat vyšší tlak. Dle některých pramenů je v háji už i po 60tkm.
Taky 190 PS, co bys chtel, to musi hulit jako krava, zrat jako krava a jak vidis, uz po 10 mesicich se to sype. Tak vidis. Nechces tady pochvalit toho, kdo Ti zaplati spojku?drtikols píše:no me to po 10 mesicich neukazalo nic...az ted pred tydnem ta hlaska,priliz vysoky tlak...tak nevim no...neresim to .asi bych se zblaznil s toho![]()
pochopeno vsechno spatne...nesype se vubec nic...diagnostika se delala pouze nahodne pri prilezetosti opravy ABS.kejml píše:Taky 190 PS, co bys chtel, to musi hulit jako krava, zrat jako krava a jak vidis, uz po 10 mesicich se to sype. Tak vidis. Nechces tady pochvalit toho, kdo Ti zaplati spojku?drtikols píše:no me to po 10 mesicich neukazalo nic...az ted pred tydnem ta hlaska,priliz vysoky tlak...tak nevim no...neresim to .asi bych se zblaznil s toho![]()
no takle se mi to chovalo pred chipem..zakourilo na pul vteriny a pak nic...ted to proste pri plnem plynu kouri vic...ale na druhou strnau ted nemusim davat plnej plyn aby to jelo..jezdim vetsinou na pul az tri ctvrte plynu a bohate to staci...kejml píše: Nemám zkušenosti s mechanickým turbem u JTD 100 kW. Tady jsem ochoten připustit, že než to začne plnit, zahulí. Ale pokud to trvá víc než půl vteřiny, byl bych nervózní. JÁ bych byl nervózní.
to cemu rikasd s doslechu pokud komentujes me tak to s doslechu znamena zkusenost lidi .takze real.Raddik píše:verim tomu, ze konkretni typy motoru maji fabricky vetsinou nastaveny vykon niz, nez jaky ma dany agragat potencial. jak z duvodu zivotnosti, tak emisi, prubehu vykonu, navic se automobilka tak trochu "sichruje". nevidim problem v tom vyrazne navysit vykon, at uz HW (vyrazne drazsi) nebo SW cestou. otazka ale je, jak kvalitne to je udelane a jak se potom auto chova - jak z hlediska prubehu toho vykonu, dymivosti atd. kazdy naftak bez DPF kouri, vice nebo mene, takze argumentovat tim ze kazdy chip "huli" je ponekud usmevne. samozrejme prasacky udelany chiptuning dymivost akcentuje, ale hodne kouri i diesely ktere nejsou v poradku a o chiptuningu slyseli jen z doslechu
.
P.S. jako poradny tuning osobne vidim - poradne brzdy, podvozek a pokud mozno poradny benzinovy motor
takze argumentovat tim ze kazdy chip "huli" je ponekud usmevne.Harous píše:Nemyslim, ze by Raddik myslel nekoho konkretniho... Nebud tak vztahovacnej...
Harous ..prosim Te pekne o jednu vec ,,skutecne ale skutecne nejsem urazeny...Harous píše:Mozna by si mel precist poslednich par prispevku. Myslim, ze kdyz nekdo napise, ze huli kazdej naftak bez DPF, mysli to tak, ze proste huli kazdej naftak bez DPF a neni potreba s nim vyvolavat flame a urazet se...
mas pravdu to je jasne...rikas jako lokomotiva jo???Harous píše:Ono je taky hulit a hulit. Myslim ze zrovna Richie daval na LK fotku Octavie z nejakyho sprintu a to uz mi teda normalni neprislo... To bylo jak kdyz vylejes z vejfuku sud vyjetyho oleje...![]()
Podle me proste huli kazdej naftak at s chipem nebo bez nej...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host